7.8 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Ea este noua senzație din lumea golfului. Bri Teresi, imagini...

GALERIE FOTO. Ea este noua senzație din lumea golfului. Bri Teresi, imagini incendiare

De la podiumul de modă până la terenul de golf nu este decât un singur pas, iar Bri Teresi a demonstrat perfect această afirmație prin evoluția fulminantă avută în decursul ultimilor ani.

Fotomodelul în vârstă de 29 de ani a devenit rapid un fenomen pe platformele de socializare și este acum în fruntea valului de influenceri care se folosesc de notorietatea unui sport pentru a atrage atenția internauților.

Deși poate părea că s-a născut cu o crosă de golf în mână, Bri Teresi este dovada vie că e nevoie doar să arăți bine și să faci câteva poze sexy pe teren pentru ca fanii sportului să fie „hipnotizați”. Adevărul este, însă, că totul a pornit în urmă cu trei ani, atunci când modelul a primit sfatul de a face o ședință foto pe un teren de golf, pentru portofoliul său.

Îmbrăcată într-un tricou scurt și o fustă albă plisată ce abia îi acoperea posteriorul, modelul din California a făcut câteva fotografii pe un teren de golf local, care au adunat imediat peste 11.000 de like-uri pe Instagram și au atras inclusiv atenția starului boxului, Canelo Alvarez. Acest lucru l-a determinat pe celebrul pugilist să o invite pe Bri la un eveniment de golf pe care acesta îl organiza.

Iar frumoasa blondă a profitat imediat de ocazie și a întrezărit oportunitatea propulsării imaginii sale în mediul online. Cu toate că Bri nu avea abilitățile necesare pentru a juca golf, aceasta a început să se pregătească serios în acest sens. „Am început imediat să iau lecții de golf”, își amintește ea. „Am călătorit în San Diego pentru eveniment și m-am trezit fiind singurul participant lipsit de competențe în golf. A fost destul de intimidant”, a mărturisit Bri. De la acel moment, blondina s-a dedicat sportului, luând lecții regulate și jucând aproape zilnic.

Astăzi, americanca are nu mai puțin de 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, 331.000 pe TikTok și 1 milion pe X, fostul Twitter. Bri atribuie creșterea rapidă a numărului de urmăritori momentului în care a început să posteze conținut sportiv și seducător și chiar recunoaște că pozele în care își etalează silueta tonifiată și talia minusculă au cel mai mare succes. „Am avut întotdeauna un număr mare de urmăritori pe Instagram, dar golful m-a ajutat să cresc rapid”, a declarat blondina. „Combinarea ținutelor sexy cu golful cu siguranță atrage atenția”, a conchis aceasta.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Comisia juridică din Senat, pentru ridicarea imunității lui Cîțu

Comisia juridică a Senatului a acordat, în unanimitate, un punct de vedere favorabil solicitării DNA referitoare la efectuarea urmăririi penale în cazul fostului premier...

Miliarde de euro pentru tehnologii care contribuie la obiectivul zero emisii nete

Comisia lansează miercuri, cererea de propuneri din 2023 a Fondului pentru inovare, cu un buget record de 4 miliarde EUR, pentru a sprijini implementarea tehnologiilor de...

Dosarul vaccinurilor din pandemie. Florin Cîțu poate fi anchetat – FOTO

Plenul Senatulului a votat cu 90 de voturi pentru, 2 voturi contra şi 3 nu au votat, ridicarea imunităţii senatorului PNL Florin Cîţu, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă