4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăLifestyleAna Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ambii cu dosare penale pentru violență:...

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ambii cu dosare penale pentru violență: filmul complet!

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcută public. 

Impresara este acuzată că ea a fost cea care l-a provocat pe antrenor ca acesta să o lovească. La finalul clipului, se aude cum Ana Maria Prodan îl trage pe antrenor spre omul care filmează și îl întreabă: „Ai filmat?”.

Anamaria Prodan şi Lurenţiu Reghecampf au fost protagoniştii unui scandal uriaş. Cei doi s-au bătut în plină stradă vineri după-amiază.

După scandal, mai multe publicaţii din Azerbaidjan au publicat toate informaţiile. Laurenţiu Reghecampf o antrenează pe Neftchi Baku. Tot scandalul a ajuns la urechile şefilor clubului azer.

Mai mult, Anamaria Prodan le-ar fi trimis oficialilor de la Neftchi Baku imaginile în care e bruscată și lovită de Reghe, situație ce i-ar putea aduce prejudicii serioase antrenorului plătit în Azerbaidjan cu 40.000 de euro pe lună.

Conflictul a ajuns la poliţie unde cei doi au depus plângere unul împotriva celuilalt. După vizita la poliţie, Reghe s-a dus să-și scoată certificat medico legal.

Reghe ar fi venit la locuinţa Anamariei Prodan o pentru a-i da fiului său Bebeto o invitaţie la botez. Antrenorul îl va boteza azi pe micuţul Liam, copilul pe care îl are cu Corina Caciuc, femeia pentru care și-a părăsit familia.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

ONU are dovezi ale folosirii armelor chimice de către Statul Islamic în Irak

Experţi ai Naţiunilor Unite(ONU) au descoperit noi probe ale utilizării armelor chimice de către gruparea jihadistă Statul Islamic în timpul autoproclamatului său califat, mai...
00:01:04

Vulcanul Java din Indonezia obligă mii de oameni să se evacueze

Vulcanul Java din Indonezia a obligat mii de oameni să se evacueze din calea cenușei ce a fost aruncată în zona din jurul lui....

Lucian Romașcanu o acuză pe Clotilde Armand că-l instigă să încalce legea în cazul imobilului Casa Miclescu

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, afirmă că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi solicită să încalce legea în cazul unui litigiu aflat în recurs la...
Ultima oră
Pe aceeași temă