17.7 C
București
miercuri, 25 mai 2022
AcasăLifestyleVedeteRăzboi dur între fosta soție și actuala parteneră a lui Reghecampf. Ce...

Război dur între fosta soție și actuala parteneră a lui Reghecampf. Ce se spune despre Corina

Un război dur se poartă între fosta soție și actuala parteneră a lui Reghecampf. Laurenţiu Reghecampf este unul dintre ce mai controversați oameni din sportul românesc. Dar nu neapărat din cauza performanțelor sale ca antrenor de fotbal, ci din cauza femeilor cu care a avut relații.

Corina Caciuc este acum partenera oficială a lui Laurenţiu Reghecampf. În paralel, acesta e în proces de divorț cu Anamaria Prodan.

Corina Caciuc este însărcinată iar copilul ar fi al lui Laurenţiu Reghecampf. Corina este acum foarte îndrăgostită de Laurențiu și nu exclude o viitoare căsătorie cu el, chiar dacă deocamdată „prioritate are bebelușul”, după cum declara recent Corina. După nașterea copilului „vom lua totul pas cu pas”, spunea Corina.

Totuși, despre Corina se susține că a avut o viață foarte agitată, înainte să aibă o relație stabilă cu Reghecampf. Este vorba inclusiv despre perioada în care Corina ar fi fost în Dubai. Din acea perioadă ar exista câteva fotografii care ar putea afecta imaginea publică a Corinei.

Fosta soție a lui Reghecampf a dat-o în judecată pe actuala parteneră

Nu este limpede cum au ajuns aceste informații și imagini în spațiul public.

Pe de altă parte însă, acum o lună, apăruse informația că Anamaria Prodan a dat-o în judecată pe Corina Caciuc.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Meta, proprietarul Facebook, va împărtăși mai multe date de targetare a reclamelor politice

Meta va împărtăși mai multe date de targetare a reclamelor politiceMeta Platforms Inc, va împărtăși mai multe date privind alegerile de targetare făcute de...

Portugalia va impozita criptomonedele

Portugalia intenționează să elimine o lacună juridică care împiedică în prezent impozitarea activelor virtuale și care a făcut țara deosebit de atractivă pentru investitorii...

Incendiul transformat în „frână” de către conducerea Metrorex. Ministerul Transporturilor demarează anchetă. FOTO

Inspectoratul pentru Situații de Urgență spune că s-a intervenit pentru stingerea unui incendiu la metrou, dar Metrorex transmite că a fost doar o „frânare”...
Ultima oră
Pe aceeași temă