17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleUn rău necesar! Kim Kardashian și Kanye West nu își mai vorbesc...

Un rău necesar! Kim Kardashian și Kanye West nu își mai vorbesc deloc. Ce se întâmplă cu copiii

Conform publicației PageSix Kim Kardashian și Kanye West nu vorbesc în urma deciziei de a se despărți – după ce rapperul și-a schimbat toate numerele de telefon și i-a spus viitoarei foste soții că îl poate contacta doar prin intermediul gărzilor sale de corp. 

O sursă a declarat pentru Page Six că rapperul s-a îndepărtat brusc de Kim, în vârstă de 40 de ani, chiar înainte ca aceasta să depună actele de divorț.

Dar, în ciuda animozității, sursa a adăugat că cei doi continuă să-și crească copiii împreună, iar Kanye îi vizitează în mod constant acasă în timp ce Kim este plecată.

Sursa a spus:

„Chiar înainte ca Kim să solicite divorțul, Kanye și-a schimbat numerele de telefon și i-a spus că îl poate contacta doar prin intermediul gărzilor de corp. În ciuda acestui fapt, Kim are încredere în el atunci când se află în jurul copiilor. Știe că îi iubește. Înainte ca el să stea cu cei mici ea părăsește casa. Au o armată de bone, astfel încât tranziția e ușoară pentru copii”.

 

Presa internațională a scris că Kim nu l-ar fi împiedicat niciodată să își vadă copiii sau să îi sune. Cu toate aceștia cei doi au decis de comun acord ca ea să nu fie prezentă în momentul vizitei lui. 

Surse despre divorțul celor doi au apărut în luna ianuarie. După o intensă mediere, Kim a solicitat divorțul în mod legal pe 19 februarie. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...
Ultima oră
Pe aceeași temă