21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăLifestyleUn jurnalist britanic, concediat de BBC după ce a publicat pe Twitter...

Un jurnalist britanic, concediat de BBC după ce a publicat pe Twitter un mesaj ofensator

El a şters mesajul „Bebeluşul regal părăseşte spitalul”, care era însoţit de o fotografie cu cei doi ţinând de mâini un cimpanzeu îmbrăcat în haine şi cu un melon pe cap.

Prezentatorul a fost acuzat că a ironizat originile afro-americane ale ducesei de Sussex, iar un reprezentant al BBC a transmis că „a fost o serioasă greşeală de judecată” şi că Baker „nu va mai prezenta programul lui săptămânal la noi”.

După ce a stârnit un val de controverse online, Baker a încercat să se scuze: „Îmi pare rău că imaginea mea cu un micuţ într-o ţinută stilată i-a dat gata pe unii”. 

Ulterior, a publicat că ar fi folosit „aceeaşi poză tâmpită pentru orice alt copil regal sau al lui Boris Johnson şi chiar al meu. Este o imagine amuzantă. Mare greşeală, cu siguranţă. Grotesc”.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, soţia prinţului Harry, a născut pe 6 mai un băiat care a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Cele mai citite

România are nevoie de o nouă generație de lideri politici, educați pe modelul occidental, consideră rectorul SNSPA

România trebuie "să investească încredere într-o nouă generație de lideri politici, educați și formați pe modelul occidental", consideră profesorul Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

ANPC, amenzi de 4 milioane de lei pentru comercianții de fructe și legume

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au dat amenzi de aproape patru milioane de lei în urma controalelor făcute în prima jumătate a lunii trecute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă