11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleUn jucător străin din Liga I: Campionatul din România este un circ.

Un jucător străin din Liga I: Campionatul din România este un circ.

Branko Grahovac, portarul echipei CSM Politehnica Iaşi a declarat la finalul meciului cu Viitorul Constanţă, că formaţiile ACS Poli Timişoara şi ASA Târgu Mureş nu vor avea nicio şansă să rămână în primul eşalon fotbalistic din România şi în sezonul următor.

Branko Grahovac, unul dintre cei mai constanţi jucători ai echipei ieşene loveşte în conducătorii fotbalului românesc. Portarul crede că ierarhiile sunt ştiute înainte de începerea campionatului. De asemenea, Grahovac a menţionat şi echipele care se vor cu CSM Poli pentru un loc de play-off.

"Campionatul din România este un circ. Sunt în fotbal de atâţia ani, dar nu am văzut niciodată ca la începutul unui campionat să se ştie deja echipele retrogradate. Cu tot respectul pentru jucătorii de la aceste echipe, cred că Timişoara şi Târgu Mureş nu au nicio şansă să rămână în Liga I. Noi avem o echipă destul de bună, de locurile 5-7. Cred că lupta pentru locurile de play-off se va cu Viitorul şi Botoşani. Sunt două echipe bune, apropiate de valoare noastră şi cu care cred că ne vom lupta până la final. În această seară, Viitorul a fost echipa mai bună, a construit mai mult, a avut mai multe ocazii, dar a avut şi noroc la bara lui Cristea. Noi am făcut un joc slab şi cred că ar trebui să ne declarăm mulţumiţi cu acest punct obţinut. Nu găsesc explicaţii la jocul nostru din ultimele meciuri, după ce am făcut jocuri foarte bune în dubla cu Hajduk Split, cu Gaz Metan acasă şi la Târgu Mureş. Sunt convins că în următoarele etape vom reuşi să ne revenim şi să câştigăm din nou", a declarat,potrivit Mediafax, portarul Branko Grahovac, portarul echipei CSM Politehnica Iaşi.

ASA Târgu Mureş şi ACS Politehnica Timişoara ocupă ultimele două locuri în clasamentul Ligii I, cu minus şase, respectiv -14 puncte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă