16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleUEFA a stabilit brigada de arbitri pentru meciul România - Insulele Feroe

UEFA a stabilit brigada de arbitri pentru meciul România – Insulele Feroe

UEFA a delegat o brigadă portugheză pentru meciul dintre România și Insulele Feroe, din cadrul etapei a cincea a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Fluierul de start al meciului România – Insulele Feroe, îi va aparține portughezului Artur Dias. Centralul va fi ajutat de asistenţii Bertino Miranda şi Rui Tavares.

Artur Dias le este cunoscut suporterilor români mai ales din Liga Campionilor, acesta arbitrând meciul pe care Steaua l-a terminat la egalitate, scor 1-1, în 6 noiembrie 2013, în deplasare cu FC Basel, în faza grupelor.

Citește și Biletele pentru meciul România – Feroe sunt aproape epuizate. Arena “Ilie Oană” va fi plină

Naționala României dispută, duminică, de la ora 19.00, primul meci oficial din anul 2015, împotriva Insulelor Feroe, într-o partidă care va conta pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...
Ultima oră
Pe aceeași temă