Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turneul lui Beyonce şi Jay-Z a generat încasări de peste 250 de milioane de dolari

Turneul „On the Run II” al lui Beyonce şi Jay-Z a generat încasări de peste 250 de milioane de dolari, informează Variety.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.10.2018 - 10:55

Potrivit cifrelor transmise de Pollstar, turneul care a cuprins 48 de concerte a generat încasări de 254.050.706 dolari.

Seria de concerte a debutat la Cardiff (Ţara Galilor), pe 6 iunie, şi a cuprins 18 show-uri în Europa, înainte de alte 30 care au fost susţinute în Statele Unite. Turneul s-a închiat pe 4 octombrie, la Seattle.

Au fost vândute 2.169.050 de bilete, cu o medie de 55.617 de bilete pe show. Fiecare concert a generat, în medie, încasări de 6.514.120 de dolari. 

Cele mai mari încasări - 14,1 milioane de dolari - au fost obţinute în urma a două concerte susţinute la Atlanta, pe Mercedes-Benz Stadium.

După câteva zile de la startul turneului, cei doi artişti au anunţat lansarea albumului comun, „Everything is Love”.

Cei doi soţi au mai concertat împreună în 2014, când au întreprins turneul „On the Run”, în care au promovat albumele „Beyonce” şi „Magna Carta Holy Grail” al lui Jay-Z, lansate în 2013.

Comentarii

loading...