Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trotinetele electrice Lime se pot închiria din aplicația Uber

Începând din ziua de joi, 2 iulie, trotinetele electrice Lime vor putea fi închiriate direct din aplicația Uber de pe telefonul mobil.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.07.2020 - 18:25

Prin integrarea sistemului de închiriere Lime în aplicația Uber, alături de serviciile UberX, Uber Select și Green, locuitorii din București au acum la dispoziție o nouă opțiune pentru a se deplasa dintr-un punct în altul al orașului.

Utilizatorii Uber vor putea vedea trotinetele electrice Lime care se află în apropierea lor pe ecranul principal al aplicației, după apăsarea butonului „Închiriază”.

Trotinetele electrice Lime vor fi disponibile pentru utilizatorii Uber la prețul de 3 Lei pentru deblocare și 0.6 Lei pe minut în timpul cursei.

Toate trotinetele electrice pot atinge o viteză maximă de 20 km/oră. Înainte de fiecare cursă, utilizatorii sunt sfătuiți să-și pună o cască de protecție.

Comentarii

loading...