19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleTOP 4 LOCATII DE NUNTA pe plaja, care s-au dovedit a fi...

TOP 4 LOCATII DE NUNTA pe plaja, care s-au dovedit a fi foarte apreciate de miri

Unele vor ca petrecerea sa se desfasoare la o cabana, in padure, altele isi doresc sa sarbatoreasca pe malul marii. In cazul in care nu-ti doresti o nunta clasica, la restaurant, cu tinute pompoase si numerosi invitati, te poti orienta spre una pe plaja. Acest tip de ceremonie a inceput sa fie foarte apreciata la scara mondiala si adoptata din ce in ce mai multi oameni. O astfel de nunta este foarte moderna, petrecerea nu impune vestimentatii de gala, iar invitatii pot dansa in picioarele goale pana dimineata.

Top 4 destinatii la mare in care poti organiza o nunta de vis:

Romania

De asemenea, Mamaia, Venus/Jupiter sunt alte 3 recomandari de la specialisti. Foarte multi miri aleg aceste destinatii, deoarece sunt mai ieftine fata de cele din Grecia sau alte colturi ale lumii. In plus, nuntasii se pot deplasa cu mai mare usurinta la Marea Neagra, ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Grecia

Romanii se numara printre cei mai aprigi fani ai plajelor din Grecia. Fie ca iti doresti sa organizezi casatoria in Thassos, Santorini sau Riviera Atenei, cert este ca evenimentul va fi unul de senzatie. Fiecare dintre aceste 3 destinatii detin golfuri si plaje frumoase, in care apa are culoarea smaraldului sau de un albastru turcoaz, ideale pentru sedintele foto de nunta. Daca iti doresti ca acest eveniment maret sa-ti ramana in memorie, atat tie, cat si invitatilor, trebuie sa alegi o zona din aceasta tara. De retinut este faptul ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta transportului, deoarece biletele de avion spre aceste zone sunt extrem de accesibile. Se poate calatori aici, insa, si cu autocarul sau masina personala.

Cuba

Daca iti doresti sa organizezi nunta la mare pe plaja in Cuba, fii pregatit sa te lasi uimit de multimea culorilor din jur, de muzica ce pare ca nu se opreste niciodata si de atmosfera de petrecere care pluteste prin aer. Plajele curate, apa de un turcoaz superb si peisajele parca rupte din povesti sunt doar cateva motive pentru care aceasta este locatia perfecta pentru a-ti uni destinul cu jumatatea inimii tale.

Mexic

La fel ca in cazul Cubei, Mexicul iti poate oferi o experienta de neuitat. Organizeaza ceremonia civila sau chiar petrecerea pe una din plajele luxuriante ale acestei destinatii. Chiar daca este o locatie aflata la mare departare de Romania, merita efortul unei astfel de escapade, mai ales ca aceste eveniment este unul special. Fa tot posibilul ca nunta sa fie una memorabila. Petrecerea sigur va fi uimitoare. Mexicanii au ceva aparte cand vine vorba de distractie. Meniul va fi unul de care toata lumea isi va aduce aminte, deoarece aceasta tara este cunoscuta pentru mancarea diversificata si foarte aromata, in special pentru felurile picante.

In cele din urma, pune pret pe toate detaliile si nu scapa nimic din vedere. Nu lasa la voia intamplarii muzica, atmosfera sau amenajarea zonei destinate petrecerii. Toate aceste elemente conduc la o seara perfecta, magica, exact asa cum iti doresti si visezi.

Cele mai citite

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă