10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleTendințe în modă la tricouri pentru femei, în anul 2019 – Culori,...

Tendințe în modă la tricouri pentru femei, în anul 2019 – Culori, modele, imprimeuri

Moda la tricouri este foarte interesantă în anul 2019. Tricourile sunt frumoase, impresionează prin design, aspect, culori, imprimeuri, stiluri diferite, elemente originale decorative. Acestea vor încânta cu siguranță persoanele care aleg să le poarte. Tricourile se potrivesc bine la pantaloni, fuste, blugi, arată superb la ținute la care se folosesc adidași, sandale cu toc înalt, sau pantofi eleganți.

Tricourile cu imprimeuri sunt o tendință în modă, pentru sezonul cald
În fiecare an apar noi idei, imagini pentru imprimarea și personalizarea tricourilor. Colecțiile moderne de îmbrăcăminte cuprind o gamă variată de modele de tricouri, care se diferențiază prin desene florale, geometrice, abstracte, etnice, care sunt unice, impresionante.

Dacă vrei să fii în trend, în spiritul verii, sau să te îmbraci cool, stylish precum o fac celebritățile, ai putea alege tricourile cu imprimeu. Acestea sunt preferate de multe vedete, sunt foarte amuzante și tinerești. În prezent, aceste tricouri sunt cele mai cool idei de outfit de pe Pinterest.

 

Tricourile sunt perfecte pentru blugi, acești pantaloni sunt la modă și în acest an. Blugii nu sunt piese vestimentare noi, dar câștigă în popularitate și în 2019. Potrivit designerilor, se poartă în special 5 stiluri de blugi, și anume: blugi cu talie înaltă care merg la sacou și adidași, blugi largi, blugi evazați în partea de jos, blugi scurți de tip bermude care sunt perfecți pentru vară, blugi drepți sau care sunt puțin strânși în partea de jos pe picior.

Astfel de blugi și tricouri cool sunt pe Pinterest, Instagram, sunt ținute numeroase, foarte elegante. Desigur acest lucru nu înseamnă că trebuie să porți blugi tot timpul, ai posibilitatea de a asocia tricourile și cu fuste moderne, mai ales în sezonul de vară.

Dacă tot vorbim despre blugi, în această vară sunt în tendințe și blugii albi care merg perfect cu tricouri în nuanțe pastelate, sau cu imprimeuri frumoase. Sunt oameni care ar purta mereu blugi albi, pentru că sunt foarte eleganți. Dorința de a purta alb apare primăvara și vara, când este cald, soare, o atmosferă de vacanță. O pereche de blugi albi și un tricou cool, personalizat, poate fi o ținută incredibil de drăguță, are eleganță și un farmec deosebit care atrage. În acest an albul și nuanțele de culori pastelate sunt foarte apreciate în sezonul cald.

Femeile adoră hainele confortabile, care le fac să se simtă bine, puternice și încrezătoare. Asta probabil este una din marile tendințe din spectacolele de modă, se poartă haine în care te simți încrezătoare și relaxată. Tricourile sunt articole vestimentare de acest fel, ele apar în prezentările de modă, sunt feminine și te fac să te simți foarte bine indiferent cu ce articole și accesorii sunt asociate.

 

Tricourile cu celebrități sunt în tendințele modei 2019. Acestea au devenit foarte populare mai ales în rândul tinerilor. Tricourile se aleg în funcție de preferințele personale, pot fi purtate și de adulții care au deja o vârstă considerabilă pentru că sunt tinerești, oferă o stare pozitivă, relaxantă, au un aspect fantastic. În magazinele online se găsesc astfel de tricouri personalizate cu imaginea celebrităților preferate. Ele se pot personaliza și la cererea clientului, cu imaginea vedetei preferată de acesta.

Moda include și tricouri personalizate cu mesaje, citate celebre, imagini cât mai variate, desene inedite, care au devenit foarte populare în anul 2019. Acest tip de îmbrăcăminte este pentru oamenii de toate vârstele, este trendy, interesant, practic, confortabil, se achiziționează la prețuri accesibile.

În anul 2019, culorile în tendințele modei la tricouri sunt: alb, gri, roz, roșu, galben, verde, albastru, portocaliu, negru. Paleta de culori actuală poate fi diversificată prin nuanțe pastelate, care sunt preferate în sezonul de vară. Se poartă bulinele, dungile, imprimeurile în două culori, în alb-negru, desenele abstracte, motivele florale, paietele și diferite ornamente foarte elegante.

O culoare foarte elegantă, considerată în tendințele principale ale modei, este bej. Desigur este vorba despre o gamă amplă de nuanțe de bej care, din punct de vedere cromatic, fac mereu ca articolele vestimentare să arate foarte chic. Ca întotdeauna culoarea bej impresionează prin eleganță, de aceea este frecvent folosită în colecții de către designeri.

În anul 2019 sunt la modă și tonurile neutre care au un efect uimitor în gama variată de țesături de cea mai înaltă calitate folosite pentru realizarea articolelor de îmbrăcăminte în trend. Nuanțele de bej apar în colecția unor brad-uri renumite: Dior, Miu Miu, Altuzarra, Givenchy, Max Mara, Roksanda, Emilia Wickstead și așa mai departe.

O tendință în modă – Tricouri cu decupaje moderne și imprimeuri
 

În acest an designerii au creat modele foarte interesante de tricouri cu decupaje, cu imprimeuri deosebit de interesante, care pot fi lejere sau mulate pe corp, cu mâneci largi, sau cu umerii goi, cu detalii care le fac să fie unice și foarte elegante.

Moda străzii se remarcă și prin astfel de tricouri personalizate și prin elemente houte couture, create de materiale mai sofisticate. Acum nu ne mai mirăm că dantela este un material folosit în diverse piese vestimentare. Aplicațiile din dantelă se folosesc la tricouri și la pantaloni evazați. În acest an observăm cum tricourile ar putea să se umple de mărgele și de paiete, aceasta fiind o tendință în anul 2019.

Tricourile cu dantelă sunt de asemenea în trend, se poartă la fuste creion, cu talie înaltă, sau la fusta mini, astfel ținuta este foarte elegantă.

Tricourile cu paiete sunt foarte cool, merg foarte bine vara la pantaloni scurți.

Cele mai citite

UTA lui Mircea Rednic a „topit” Oțelul, la Arad

UTA Arad s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației Oţelul Galaţi, pe teren propriu, în etapa a șasea a play-out-ului Ligii 1. Toate...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Ruptură totală între Ciolacu și Piedone: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Ciolacu îi transmise joi lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă