16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleTe înșală? 5 aspecte la care să fii atentă

Te înșală? 5 aspecte la care să fii atentă

Simți că partenerul tău e infidel, iar acest gând te macină zi și noapte?

Într-o lume în care relațiile de cuplu par a fi tot mai efemere, e important să fii atentă la semnele care ți-ar putea sugera că partenerul te înșală. Așa că, în acest articol îți prezentăm cinci aspecte la care trebuie să fii atentă pentru a identifica semnele infidelității.

Schimbarea bruscă a comportamentului

Dacă partenerul tău își schimbă brusc comportamentul, este posibil ca acesta să fie un semn că ceva nu este în regulă. De exemplu, dacă își petrece mai mult timp decât înainte la birou sau are mai multe întâlniri de afaceri, ar trebui să fii atentă.

În plus, dacă devine deodată mult mai secretos și nu mai împărtășește cu tine aceleași lucruri ca înainte, ar trebui să încerci să afli ce se întâmplă.

Anunță-l că îți dorești să discuți ceva serios cu el fără să-i spui ce și, în timpul discuției urmărește-i reacțiile. E stresat fără motiv? Atunci e posibil să te înșele.

Schimbarea rutinei

Atunci când un om își schimbă rutinele, e posibil să facă asta pentru a-și sincroniza programul cu altcineva. Sau poate fi un semn că încearcă să acopere ceva.

Bineînțeles, nu trebuie luate în considerare promovările la muncă, de exemplu. De cele mai multe ori, funcțiile de conducere presupun un program mai aglomerat și mult mai mult stres.

În plus, îți cunoști partenerul de atâta timp, îți poți da seama după față dacă e obosit de la muncă sau efectiv nu are chef să dea explicații ce, cum, când.

Schimbarea aspectului personal

Cel cu care ești de mult timp începe dintr-odată să se aranjeze? Își schimbă brusc aspectul personal sau începe să aibă grijă de el într-un mod diferit? Acesta poate fi un semn că încearcă să impresioneze pe cineva.

De exemplu, dacă începe să se îmbrace mai bine sau să aibă mai multă grijă de cum îi stă părul sau de barbă și acest lucru nu prea se întâmplă înainte de a ieși cu tine în oraș, ci înainte de o ,,întâlnire de afaceri’’ , ar trebui să fii atentă.

Schimbarea comportamentului sexual

Partenerul tău nu mai este deschis cu tine în dormitor sau îți spune că nu are chef, iar tu ai crezut că este vorba despre cauze impotență masculină?

Ți-ai dorit să-l ajuți și i-ai recomandat să citească păreri Pops?

Schimbarea comportamentului sexual și distanțarea partenerului de tine pot fi un semn că are o aventură. Bineînțeles, există și situații în care cheful de sex să fie mai mare ca de obicei, însă și acest aspect trebuie tratat cu atenție.

Schimbarea activităților de timp liber

Atunci când partenerul tău are o aventură, din câte poți observa, apar multe schimbări, inclusiv modificarea activităților care țin de timpul lui liber. Înainte, obișnuiați să luați masa în oraș sau să stați în casă la un film? Nu prea se mai întâmplă asta.

Acum, dintr-odată, partenerul tău simte nevoia să participe la activități noi, să petreacă mai mult timp cu alte persoane, cel mai probabil colegii de muncă. Sau partenerii de afaceri. Însă, din păcate, tu nu ești mai niciodată invitată.

Așadar, acestea sunt cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atentă atunci când simți că jumătatea ta s-ar putea să aibă o aventură.

Cea mai sănătoasă abordare în contextul de față este o discuție sinceră și directă, în care să încerci să afli mai multe, inclusiv dacă este adevărat și de ce a ajuns partenerul tău la decizia de a te înșela. Exprimă-ți clar nevoile și, în cazul în care te înșală, decizi să-i mai acorzi o șansă, sugerează terapia de cuplu.

Cele mai citite

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...
Ultima oră
Pe aceeași temă