15.6 C
București
miercuri, 7 iunie 2023
AcasăLifestyleTe înșală? 5 aspecte la care să fii atentă

Te înșală? 5 aspecte la care să fii atentă

Simți că partenerul tău e infidel, iar acest gând te macină zi și noapte?

Într-o lume în care relațiile de cuplu par a fi tot mai efemere, e important să fii atentă la semnele care ți-ar putea sugera că partenerul te înșală. Așa că, în acest articol îți prezentăm cinci aspecte la care trebuie să fii atentă pentru a identifica semnele infidelității.

Schimbarea bruscă a comportamentului

Dacă partenerul tău își schimbă brusc comportamentul, este posibil ca acesta să fie un semn că ceva nu este în regulă. De exemplu, dacă își petrece mai mult timp decât înainte la birou sau are mai multe întâlniri de afaceri, ar trebui să fii atentă.

În plus, dacă devine deodată mult mai secretos și nu mai împărtășește cu tine aceleași lucruri ca înainte, ar trebui să încerci să afli ce se întâmplă.

Anunță-l că îți dorești să discuți ceva serios cu el fără să-i spui ce și, în timpul discuției urmărește-i reacțiile. E stresat fără motiv? Atunci e posibil să te înșele.

Schimbarea rutinei

Atunci când un om își schimbă rutinele, e posibil să facă asta pentru a-și sincroniza programul cu altcineva. Sau poate fi un semn că încearcă să acopere ceva.

Bineînțeles, nu trebuie luate în considerare promovările la muncă, de exemplu. De cele mai multe ori, funcțiile de conducere presupun un program mai aglomerat și mult mai mult stres.

În plus, îți cunoști partenerul de atâta timp, îți poți da seama după față dacă e obosit de la muncă sau efectiv nu are chef să dea explicații ce, cum, când.

Schimbarea aspectului personal

Cel cu care ești de mult timp începe dintr-odată să se aranjeze? Își schimbă brusc aspectul personal sau începe să aibă grijă de el într-un mod diferit? Acesta poate fi un semn că încearcă să impresioneze pe cineva.

De exemplu, dacă începe să se îmbrace mai bine sau să aibă mai multă grijă de cum îi stă părul sau de barbă și acest lucru nu prea se întâmplă înainte de a ieși cu tine în oraș, ci înainte de o ,,întâlnire de afaceri’’ , ar trebui să fii atentă.

Schimbarea comportamentului sexual

Partenerul tău nu mai este deschis cu tine în dormitor sau îți spune că nu are chef, iar tu ai crezut că este vorba despre cauze impotență masculină?

Ți-ai dorit să-l ajuți și i-ai recomandat să citească păreri Pops?

Schimbarea comportamentului sexual și distanțarea partenerului de tine pot fi un semn că are o aventură. Bineînțeles, există și situații în care cheful de sex să fie mai mare ca de obicei, însă și acest aspect trebuie tratat cu atenție.

Schimbarea activităților de timp liber

Atunci când partenerul tău are o aventură, din câte poți observa, apar multe schimbări, inclusiv modificarea activităților care țin de timpul lui liber. Înainte, obișnuiați să luați masa în oraș sau să stați în casă la un film? Nu prea se mai întâmplă asta.

Acum, dintr-odată, partenerul tău simte nevoia să participe la activități noi, să petreacă mai mult timp cu alte persoane, cel mai probabil colegii de muncă. Sau partenerii de afaceri. Însă, din păcate, tu nu ești mai niciodată invitată.

Așadar, acestea sunt cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atentă atunci când simți că jumătatea ta s-ar putea să aibă o aventură.

Cea mai sănătoasă abordare în contextul de față este o discuție sinceră și directă, în care să încerci să afli mai multe, inclusiv dacă este adevărat și de ce a ajuns partenerul tău la decizia de a te înșela. Exprimă-ți clar nevoile și, în cazul în care te înșală, decizi să-i mai acorzi o șansă, sugerează terapia de cuplu.

Cele mai citite

Prețul grâului și al porumbului a crescut după distrugerea barajului din Ucraina

Prețul grâului și al porumbului a crescut marți dimineață, după ce distrugerea barajului din Ucraina a stârnit îngrijorare cu privire la aprovizionarea cu alimente...

Românii au tendința de a fi reticenți la riscuri financiare și le lipsește educația și cultura financiară

Românii au o cultură scăzută pentru investiții pe piața de capital și sunt reticenți la riscuri financiare. În general, în România, piața bursieră nu...

Numărul câinilor capturați de ASPA a crescut în luna mai la 183

Numărul câinilor capturați de echipajele de prinzători ale ASPA a crescut în luna mai la 183, a anunțat marți serviciul public din București.Autoritatea pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă