22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăLifestyleSURPRIZĂ de proporții, în sferturile UCL la fotbal: Wolfsburg-Real Madrid, 2-0 și...

SURPRIZĂ de proporții, în sferturile UCL la fotbal: Wolfsburg-Real Madrid, 2-0 și PSG-Man City, 2-2

Surpriza serii în faza sferturilor de finală din UCL, manșa tur, s-a petrecut în Germania. Wfolsburg a interpretat o partitura tactica excelentă fără cusur și a învins-o cu 2-0 pe celebra Real Madrid, căreia, cu această ocazie, îi provoacă prima înfrângere în acest sezon european.

În urma cu doar câteva zile, aceeași trupă a Realului câștiga El clasico în fața Barcelonei cu 2-1 și sigur că nimeni nu se aștepta ca băieții lui Zidane să se acopere de o asemenea rușine în sferturi cu Wolsburg.

Din momentul în care francezul Karim Benzema a ieșit accidentat de pe teren, atacul madrilenilor aproape că nu a mai existat. Nemții au jucat exact ceea ce știu:  pase simple și atacuri tăioase și le-a iesit o victorie de răsunet, cu 2-0.

Finalul partidei din Germania l-a adus pe Krusse în postura de a marca chiar pentru 3-0, dar portarul Realului, Navas, s-a opus și a ținut-o pe Real în cărțile calificării. Pe Santiago Bernabeu, la retur, Realul are aparent o misiune foarte dificilă, după acest 2-0.

Mergem apoi în Franța, unde Man City nu avea un plan ofensiv concret, mai ales că acolo o aștepta PSG. Început perfect de partidă pentru băieții lui Blanc, lovitură de la 11 metri de care starul Zlatan Ibrahimovic nu a profitat, pentru că Jhon Heart a respins șutul suedezului cu o paradă senzațională.

A rămas 0-0 după ratare, dar, în final, s-a terminat 2-2. A fost un meci al ratărilor, al gafelor si al șansei pentru City. Englezii au condus cu 1-0, marcator – De Bruyne, în minutul 38. Apoi, Zlatan Ibrahimovic a profitat de o gafă monumentală a lui Fernando și a egalat, în minutul 41, în finalul primei reprize.

Tânărul Rabyot a dus-o pe PSG pentru prima dată în avantaj, în minutul 60, confirmând astfel forma bună avută și în faza optimilor, la dubla cu Chelsea Londra. Tot o eroare a încheiat povestea dintre parizieni și City, când, în minutul 72, defensiva gazdelor a gafat în lanț, iar Ferhnandinho a pus punct scorului de 2-2. Returul se anunță exact cum își dorește fiecare fan al celor doua sfert finaliste.

În primele doua partide tur, din faza sferturilor de finală, marți seară, s-au înregistrat rezultatele: Fc Barcelona-Atl Madrid 2-1 și Bayern Munchen – Benfica Lisabona 1-0. Returul este programat săptămâna viitoare.

Cele mai citite

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...
Ultima oră
Pe aceeași temă