11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua - Pandurii 6-0: SET pentru Keşeru! Stelistul intră în istorie

Steaua – Pandurii 6-0: SET pentru Keşeru! Stelistul intră în istorie

Meciul Steaua – Pandurii a fost un festin de goluri, doar de o singură parte şi mai ales doar în dreptul unui singur marcator. Claudiu Keşeru a intrat în istoria Ligii I după ce a marcat toate cele 6 goluri ale partidei din cadrul etapei a patra a Ligii I.

Golurile care au trimis-o pe Steaua direct în fruntea clasamentului au fost înscrise de Keşeru în minutele: 23, 26 (penalti), 34, 64, 82 şi 85. Pasatorii lui Keşeru au fost Sânmărtean, Chipciu şi Luchin.

Pentru Steaua au debutat Breeveld şi Srdjan Luchin. Fostul dinamovist a avut un meci foarte bun, reuşind încă de la prima sa apariţie în tricoul Stelei 2 pase de gol. De altfel probabil cel mai spectaculos gol al meciului a fost şi ultimul, când Keşeru a primit o pasă de 30 de metri de la Luchin şi a înscris de la 40 de metri pe lângă Stanca, care ieşise în întâmpinare.

Steaua: Arlauskis – Luchin, Varela (Szukala '57), Filip, Toşca – Prepeliţă (Grădinaru '63), Sânmărtean (Chipciu '65) – Neagu, Breeveld, P. Pîrvulescu – Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Pandurii: Stanca – Pleaşcă, C. Pîrvulescu (Nicoară '68), Elton da Silva, Momcilovici – Răduţ, Anton – Iorga (Buleică '68), Nistor, Shalaj – Matulevicius (Roman '62). Antrenor: Petre Grigoraş.

Meciul s-a disputat cu tribunele goale după ce Steaua a fost sancţionată în urma meciului cu Oţelul din ultima etapă a sezonului trecut.

Steaua l-a achiziţionat săptămâna aceasta pe Nicandro Breeveld de la Pandurii.

Vezi Liga I: Clasamentul campionatului 2014/2015 UPDATE

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă