15 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Soția lui Totti face senzație pe Instagram

În timp ce Italia este paralizată de epidemia de coronavirus care a cuprins întreaga planetă, Ilary Blasi, soţia legendarului fotbalist Francesco Totti, face senzaţie pe reţelele de socializare.

Model şi prezentatoare TV, Ilary Blasi a mers în vacanţă alături de Totti în Maldive şi a publicat o serie de fotografii şi imagini video pe Instagram.

În una dintre aceste fotografii, soția fostului căpitan de la AS Roma apare la bustul gol, iar postarea a adunat peste 130.000 de like-uri. Dar nu aceasta este cea mai populară postare din Maldive a divei în vârstă de 38 de ani. Un clip în care superba italiancă execută mişcări de gimnastică la malul oceanului a devenit viral, fiind vizualizat de aproape 800.000 de oameni.

Nu este prima oară când italianca atrage atenţia lumii întregi. În 2017, Ilary Blasi şi Belen Rodriguez, fotomodelul argentinian de la Big Brother din Italia, s-au sărutat în direct la TV. Momentul a venit în urma unui scandal homofob care a avut loc în timpul emisiunii, la care mass-media şi fanii au reacționat agresiv. Sărutul a vrut să fie un apel la toleranţă faţă de preferinţele sexuale ale celor din casa Big Brother, dar şi faţă de homosexualitate în general.

Ultima oră
Pe aceeași temă