Sora lui Neymar, în ipostaze provocatoare

Deși calendaristic a sosit iarna, frumoasa soră a lui Neymar se pregătește pentru sezonul călduros, pozând sexy pe plajă în diferite costume de baie din noua sa colecție.

Share

Rl online 0 comentarii

02.12.2020 - 22:14

Rafaella Santos a făcut anunțul lansării chiar pe Instagram, unde cei 5,5 milioane de urmăritori ai săi au fost de-a dreptul cuceriți de formele braziliencei, puse în valoare de noile costume de baie din colecția „Hipnotic by Rafa”.

Fotomodelul brazilian și-a promovat intens creațiile, pozând provocator pe plajă, în valurile mării, pe un iaht sau pe malul piscinei, dezvăluindu-și corpul lucrat și pielea bronzată.

Blondei îi place să-și bombardeze armata uriașă de urmăritori cu fotografii sexy, deseori distribuind imagini răvășitoare care îi dezvăluie corpul plin de tatuaje. Împreună cu fratele ei celebru, Rafaella și-a tatuat cuvântul „Fratello”, iar Neymar cuvântul „Sorella”, ceea ce înseamnă „Frate”, respectiv „Soră” în italiană, demonstrând relația specială dintre cei doi.

De asemenea, starul lui Paris Saint-Germain are numele ei tatuat pe încheietura mâinii, iar Rafaella are tatuați ochii lui pe brațul drept. Cei doi au chiar și tatuaje identice, o coroană regală pe brațul stâng.

În trecut, Rafaella a avut o relație cu fotbalistul Gabriel Barbosa, internațional brazilian legitimat la Flamengo, poreclit „GabiGol”.

Comentarii