Sora lui Icardi, în ipostaze interzise minorilor la TV

O veche vorbă din bătrâni spune să vezi bârna din ochiul tău și nu paiul din ochiul fratelui, iar acest proverb se aplică cu brio în cazul surorii lui Mauro Icardi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2020 - 10:34

Unul dintre cele mai în vogă cupluri din lumea mondenă internațională, Wanda Nara și Mauro Icardi se iubesc de 6 ani, dar nu toți văd cu ochi buni relația dintre cei doi.

Soția atacantului argentinian nu este acceptată de familia fotbalistului, iar cel mai vocal critic al Wandei este chiar sora jucătorului de la PSG, Ivana Icardi Rivero.

Aceasta o acuză pe Wanda de faptul că i-a luat mințile lui Mauro și l-a îndepărtat de familie.

Dar sora lui Icardi nu este cu mult diferită de cumnata sa. De curând, Ivana a fost filmată în timp ce făcea amor cu Hugo Sierra, actualul său partener, iar imaginile au fost difuzate într-un episod din ediţia spaniolă a show-ului Survivor. Hugo și Ivana, care sunt de puţin timp împreună, participă la reality show-ul Survivor şi se află în aceeaşi echipă. Într-unul dintre episoade, cei doi au oferit scene demne de filmele pentru adulţi.

Într-o noapte, cei doi au făcut dragoste pe o plajă din Honduras, acolo unde a avut loc emisiunea. Se pare că n-ar fi pentru prima dată când cei doi întreţin relaţii sexuale în timpul show-ului, și cu toate că au încercat să se acopere cu o pilotă, de data aceasta au fost surprinşi pe cameră.

La rândul ei, Ivana Icardi a fost blamată de Adara Molinero, fosta iubită a lui Hugo, a care a criticat dur scena dintre cei doi: „Să fiu sinceră, mi-a fost ruşine de ruşinea lor. A fost dezgustător. Sunt împotriva unor lucruri care nu sunt reale, împotriva lucrurilor vulgare”.

Comentarii