6.4 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeLifestyleSoluții columbofile profesionale, la costuri avantajoase de Black Friday

Soluții columbofile profesionale, la costuri avantajoase de Black Friday

Pentru ca procesul de creștere să fie unul armonios, porumbeii vor fi supuși vaccinărilor specifice, respectiv vor beneficia de diverse tratamente si alimente care sa stimuleze o dezvoltare corespunzatoare.

Un punct potrivit de plecare pentru cei care sunt puși în situația de a cumpăra diverse medicamente și suplimente pentru porumbei este ProduseColumbofile.ro. Este un magazin online complex, care se adresează columbofililor. În cadrul acestuia se regăsesc soluții pentru afecțiuni și simptome variate pe care le pot prezenta aceste păsări. Situațiile în care acestea pot surveni sunt variate, ca urmare a interacțiunii cu alți porumbei infestați, în urma unor competiții, când organismul lor este slăbit, în perioada de reproducere etc.

Nu doar bolile și tratamentele potrivite pentru acestea pot să reprezinte motivul pentru care porumbeii nu se află în condiți excelente de sănătate. De asemenea, mediul în care aceștia trăiesc, în care cresc și se dezvoltă spune multe despre sănătatea lor. Începând de la adăpători, hrănitoare, grătare pentru cuști și alte astfel de produse, ProduseColumbofile.ro rămâne un reper.

Cât despre costuri, la diverse game de produse, ale unor producători consacrați pe această nișă de producție, există reduceri speciale pe site, în ziua de Black Friday. Cei interesați vor descoperi care sunt produsele din magazin care beneficiază în acestă perioadă specială de discounturi. În condițiile în care coșul de produse virtual au fost adăugate cele care beneficiază de această oferte, pentru comenzile de peste anumire valori discounturile vor fi de 5%, respectiv 10%.

Produse columbofile de calitate pentru adevărați campioni

Pentru porumbeii antrenați pentru sporturi de performanță, administrarea de suplimente și produse la timpul potrivit, atât înainte cât și post competiție este esențială. Organismul lor trebuie pregătit pentru efortul la care va fi supus. Pentru că energia consumată poate produce dezechilibre în organismul lor, nutriția trebuie să fie adecvată, pentru a menține vitalitatea și starea de sănătate corepunzătoare a acestora.

Înainte de îmbarcare, înainte de a participa la competiții, porumbeii trec prin pregătiri intense. În acest sens sunt produse care vor spori șansele lor la concurs, crescând totodată și imunitatea lor. Spre exemplu, iodul conținut de diverse produse pentru porumbei de pe ProduseColumbofile.ro ajută la stimularea metabolismului acestora, precum și a glandei tiroide. Și fierul este o substanță necesară, care va favoriza formarea globulelor roșii din sânge.

Recuperarea de după concurs, care trebuie să înceapă chiar în ziua următoare, va acoperi necesarul de energie consumat în ziua anterioară. Proteinele și produsele pentru energie, printre altele, sunt o necesitate în cazul acestora.

În acest sens, în functie de starea fiecărui porumbel, dar și de alte caracteristici, columbofilii găsesc pe ProduseColumbofile.ro produse variate, cu discounturi însemnate de Black Friday, de la nume consacrate precum: AVIFORM, Chevita, Paloma Belgium, Belgica de Weerd, Pharma Van der Sluis, Vet-Schroeder + Tollisan, Rohnfried, Beyers, Natural etc.

Nu doar pentru perioadele de dinainte și de după competiții, respectiv în ceea ce privește alimentația porumbeilor, dar și vizavi de alte etape prin care aceștia trec există produse profesionale pe același site: pentru reproducție, tineret, perioada de năpârlire, detoxifiere, funcționarea sistemului digestiv, a celui respirator, vaccinuri etc.

De importanță majoră privind sănătatea și performanțele porumbeilor este mediul în care trăiesc, condițiile propriu zise asigurate. În categoria de produse columbofile de pe ProduseColumbofile.ro se regăsesc nu doar articolele menite să acopere necesarul de bază privind habitatul porumbeilor, ci condiții superioare pentru aceștia. Modul în care se odihnesc, cât de aerisit este spațiul, cât de confortabil și alte astfel de aspecte se reflectă în performanțele pe care le ating în timpul competițiilor sportive.

Cei interesați găsesc astfel soluții complexe privind business-urile vizând sporturile columbofile, implicit deci creșterea și dezvoltarea porumbeilor, care se pliază atât pe nevoi variate ale acestor păsări, cât și bugetele disponibile. Mai multe despre tipurile de produse și beneficiile cumpărătorilor se găsesc pe ProduseColumbofile.ro.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

La ce aspecte să fii atent când alegi un BMW X6 Second Hand?

Când intenționezi să achiziționezi un BMW X6 second-hand, există o serie de aspecte esențiale la care trebuie să fii atent pentru a te asigura...

Ambasadorul România în SUA se lăfăie într-un palat din Washington

În timp ce la București se strigă austeritate, ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, locuiește în lux și extravaganță. „Pe banii românilor”, strigă...

ASF respinge numirea lui Septimiu Stoica membru în CA al Bursei Române de Mărfuri. Societatea condusă de Gabriel Purice, abonată la sancțiuni

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a respins învestirea economistului Septimiu Stoica în Consiliul de Administrație (CA) al Bursei Române de Mărfuri (BRM), societate controlată...
Ultima oră
Pe aceeași temă