11.6 C
București
luni, 20 septembrie 2021

GALERIE FOTO. Șoc în aeroport! Ce avea în bagaje Alejandra Maglietti?

Argentinianca Alejandra Maglietti a trecut prin momente jenante la un control al bagajelor în aeroport. Fosta iubită a lui Jonas Gutierrez, fotbalistul care a jucat în Premier League la Newcastle United, este singură în prezent şi a vorbit deschis despre viaţa ei sexuală.

Aceasta a stat lângă Gutierrez când jucătorul argentinian a trecut prin momente cumplite şi s-a luptat cu o formă de cancer testicular. Din fericire, mijlocaşul a reuşit să se vindece, însă relaţia dintre el şi Alejandra a intrat în impas şi s-au despărţit în 2019.

Invitată la o emisiune TV, tânăra în vârstă de 34 de ani a vorbit, printre altele, şi despre viaţa ei sexuală, în contextul în care acum este singură. Astfel, Alejandra a povestit o întâmplare amuzantă pe care a trăit-o în aeroport.

„Am multe jucării sexuale în sertarul meu cu ’bunătăţi’. Nu trebuie să mă ascund, pentru că acum trăiesc singură. […] Am plecat într-o călătorie să mă văd cu un fost iubit care locuieşte în străinătate şi am luat jucaria preferată în bagajul de mână, ca să nu se piardă. Oamenii de securitate de la aeroport mi-au deschis bagajele şi l-au văzut. O femeie din staff-ul aeroportului i-a spus partenerului ei: ’Ai văzut ce transporta?’ Şi eu i-am răspuns: ’Aşa, şi? ’”, a povestit amuzată Alejandra Maglietti.

Ultima oră
Pe aceeași temă