Serena Williams „joacă” bine pe Instagram

Share

Rl online 0 comentarii

08.06.2020 - 22:48

Considerată de mulți cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile, Serena Williams nu „șomează” nici în perioada de întrerupere a turneelor cauzată de pandemie. Chiar dacă a stat departe de terenul de joc, americanca în vârstă de 38 de ani, care în 2017 a născut o fetiță, a început să fie activă pe Instagram, acolo unde are peste 12 milioane de urmăritori.

Astfel, în perioada carantinei impusă de oficialii din Statele Unite, Serena a încasat aproximativ 120.000 de euro de pe urma contului său de pe celebra rețea de socializare.

Această cifră o plasează pe americancă pe locul 13 în topul sportivilor cu venituri din Instagram, însă la mare distanță de liderul absolul la acest capitol, Cristiano Ronaldo. Superstarul lusitan a câștigat aproape 2 milioane de euro, în perioada martie – mai a anului curent.

Serena Williams este jucătoarea cu cele mai multe titluri de Grand Slam din era Open în proba de simplu, 23, și e a doua din istorie, după Margaret Court, care are 24. Fostul lider mondial a stat pe primul loc al clasamentului WTA timp de 319 săptămâni și e pe locul 3 în istorie din acest punct de vedere, după Steffi Graff și Martina Navratilova.

Comentarii