Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rivalii care împart lumea rapp-ului francez au fost eliberaţi din închisoare

Doi rapperi francezi au fost eliberaţi joi pe cauţiune din închisoare după ce găştile lor au provocat o bătaie pe aeroportul parizian Orly, în urma căruia 11 persoane erau arestate de pe 1 august, potrivit BBC.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.08.2018 - 19:59

Booba (Elie Yaffa) şi Kaaris (Okou Armand Gnakouri), cei doi lideri ai culturii hip-hop din Hexagon au petrecut trei săptămâni în închisori separate, la Fleury-Mérogis şi la Fresnes, unde au fost deţinuţi în izolare parţială. Potrivit avocatului unuia dintre cei doi, cauţiunea a fost stabilită la câte 30.000 de euro.

În momentul izbucnirii conflictului, cei doi se pregăteau să urce la bordul unui avion care i-ar fi dus la un concert din Barcelona. După eliberarea provizorie, rapperii rămân sub control judiciar şi au interdicţia de a părăsi ţara, fiind interzis şi orice contact între cei doi.

Cei doi artişti au o rivalitate războinică de ani buni. Booba l-a ajutat să debuteze pe Kaaris, dar, din 2014 îi reproşează anumite declaraţii publice. La rândul său, Kaaris susţine că problemele au început într-o zi în care a refuzat să îi insulte pe doi alţi rivali ai mentorului său. Totuşi, dezacordul lor s-a consumat excusiv în atacuri verbale până pe 1 august, când grupurile lor s-au ciocnit pe aeroport.

Comentarii

loading...