Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ricky Martin a lansat un nou album

Ricky Martin şi-a surprins joi milioanele de fani lansând fără un anunţ prealabil albumul "PAUSA" pe toate platformele digitale, o producţie discografică în care cântăreţul portorican colaborează, printre alţii, cu artişti precum Sting, Bad Bunny sau Diego 'El Cigala'.

Share

Rl online 0 comentarii

29.05.2020 - 20:12

"În momentul în care am primit piesele masterizate am decis că nu vreau să urmez paşii tradiţionali de lansare a unui album, să aştept săptămâni întregi şi să mă ocup de promovare", notează artistul într-un comunicat.

"Pentru prima oară în cariera mea am vrut să-l ofer aşa, cu un factor de surpriză şi magie. Veţi găsi în acest LP transparenţă, puritate, romantism, nostagie şi multă viaţă", a spus Ricky Martin despre "PAUSA".

Prezentând latura sa cea mai vulnerabilă şi introspectivă, artistul a găsit inspiraţie în emoţiile şi în experienţele sale trăite în ultimele luni de pandemie de coronavirus pentru a crea 'PAUSA'.

El îşi uneşte vocea în acest nou album cu artişti ca Sting, Residente, Bad Bunny, Diego El Cigala, Pedro Capó şi Carla Morrison.

De la lansarea primelor două single-uri din acest album, "Cántalo" (alături de Residente şi Bad Bunny) şi "Tiburones", care au devenit deja hituri, s-a remarcat imediat un sound şi un ritm diferite de compoziţiile lui Ricky Martin.

Albumul va avea şi o parte a doua, intitulată "PLAY", focalizată pe ritmuri mai antrenante despre care artistul va oferi ulterior mai multe detalii.

În paralel cu lansarea "PAUSA", Fundaţia Ricky Martin a început cea de-a doua fază a eforturilor de ajutorare umanitară în beneficiul comunităţilor celor mai vulnerabile din Puerto Rico şi Republica Dominicana, care sunt supuse unui mare risc de îmbolnăviri cu COVID-19 şi unor dezastre naturale.

Comentarii

loading...