13.4 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Ricky Martin a lansat un nou album

„În momentul în care am primit piesele masterizate am decis că nu vreau să urmez paşii tradiţionali de lansare a unui album, să aştept săptămâni întregi şi să mă ocup de promovare”, notează artistul într-un comunicat.

„Pentru prima oară în cariera mea am vrut să-l ofer aşa, cu un factor de surpriză şi magie. Veţi găsi în acest LP transparenţă, puritate, romantism, nostagie şi multă viaţă”, a spus Ricky Martin despre „PAUSA”.

Prezentând latura sa cea mai vulnerabilă şi introspectivă, artistul a găsit inspiraţie în emoţiile şi în experienţele sale trăite în ultimele luni de pandemie de coronavirus pentru a crea ‘PAUSA’.

El îşi uneşte vocea în acest nou album cu artişti ca Sting, Residente, Bad Bunny, Diego El Cigala, Pedro Capó şi Carla Morrison.

De la lansarea primelor două single-uri din acest album, „Cántalo” (alături de Residente şi Bad Bunny) şi „Tiburones”, care au devenit deja hituri, s-a remarcat imediat un sound şi un ritm diferite de compoziţiile lui Ricky Martin.

Albumul va avea şi o parte a doua, intitulată „PLAY”, focalizată pe ritmuri mai antrenante despre care artistul va oferi ulterior mai multe detalii.

În paralel cu lansarea „PAUSA”, Fundaţia Ricky Martin a început cea de-a doua fază a eforturilor de ajutorare umanitară în beneficiul comunităţilor celor mai vulnerabile din Puerto Rico şi Republica Dominicana, care sunt supuse unui mare risc de îmbolnăviri cu COVID-19 şi unor dezastre naturale.

Ultima oră
Pe aceeași temă