11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleRapid ar putea reveni la baza Pro Rapid

Rapid ar putea reveni la baza Pro Rapid

Liga Profesionistă de fotbal vrea să plătească datoria pe care Rapid o are către Asociaţia Pro Rapid pentru ca giuleştenbii să poată reveni la baza sportivă. Este vorba despre suma de 60 000 de euro pe care LPF o va reţine din banii din drepturile de televizare.

Rapid are o datorie de 28 000 de euro la chiria către Asociaţia Pro Rapid, sumă la care se adaugă facturile la utilităţi.

Din luna mai, echipa nu s-a mai antrenat la Pro Rapid, iar conducerea şi ceilalţi angajaţi ai clubului Rapid au părăsit baza mutându-şi birourile la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din cauza sistării utlităţilor.

Conducerea clubului a luat legătura în mai multe rânduri cu reprezentantul Asociaţiei Pro Rapid, Ion Taban, dar acesta nu a acceptat întoarcerea echipei până la plata integrală a datoriilor.

Astăzi însă, ca urmare a unei solicitări a oficialilor rapidişti, conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal l-a contactat pe Ion Taban, iar acesta a acceptat ca lotul condus de Marian Rada să revină la Pro Rapid. LPF a promis că va vira în contul Asociaţiei Pro Rapid suma de 60.000 de euro din banii pe care FC Rapid îi are de încasat din drepturile TV, potrivit Mediafax. Rapidiştii au susţinut déjà un antrenament la baza Pro Rapid, în această seară.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă