Rachael Ostovich și-a lansat un calendar sexy

Fosta luptătoare UFC, Rachael Ostovich, i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce și-a lansat un calendar propriu, unde apare în ipostaze sexy pe fiecare pagină a anului 2021.

Share

Rl online 0 comentarii

17.12.2020 - 22:21

Chiar dacă a pierdut prima luptă de după suspendarea de opt luni, pe care a trebuit să o ispășească după scandalul de dopaj în care a fost implicată, Rachael Ostovich nu se dă bătută ușor și dovedește că aspectul ei fizic îi poate aduce câștiguri mult mai mari.

Astfel, bomba sexy și-a lansat un calendar pentru anul viitor, ce conține imagini răvășitoare cu aceasta în diferite ipostaze și ținute, unele chiar în costumul Evei. În plus, Rachael nu se vinde ieftin, prețul calendarului fiind de 40 de lire sterline.

Diva a dorit să își etaleze noua talie, după ce a slăbit spectaculos în această toamnă, și a valorificat din plin noul corp de invidiat, shooting-ul foto ținându-se în exoticul Hawaii, țara sa natală.

Bineînțeles că bruneta a făcut furori printre fanii ei de pe social media, care au rămas uimiți încă o dată de senzualitatea acesteia. Un fan a exclamat: „Frumusețe!”, în timp ce altul a spus: „Da! Te iubesc!”. Un al treilea a adăugat: „Doamne, Rachael! Deci ești perfectă, la propriu”.

Se pare că bruneta are acum alte planuri și orizonturi, mai ales că înfrângerea suferită în lupta din noiembrie i-a făcut pe șefii din circuitul UFC să-i rezilieze acesteia contractul. Cu toate că este de așteptat, mai ales datorită notorietății căpătate pe rețelele de socializare, ca Rachel să fie asaltată cu o mulțime de oferte din partea organizatorilor de gale MMA, luptătoarea născută în Hawaii ar putea să nu mai urce niciodată în ring, mai ales că este pe punctul de a-și lansa propriul brand de cosmetice.

Comentarii