4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleProfita de cea mai avantajoasa oferta H2On pentru iubitorii de cafea Julius...

Profita de cea mai avantajoasa oferta H2On pentru iubitorii de cafea Julius Meinl!

Intr-un fel asemanator a inceput si povestea H2On, o companie fondata de Nathaniel Geana, cu scopul de a livra apa si cafea pentru firme mici si medii. Succesul de care s-a bucurat acest serviciu unic a condus la extinderea companiei, iar, in momentul de fata, H2On livreaza produse atat persoanelor fizice, cat si juridice.

Cei care au savurat o ceasca de cafea Julius Meinl s-au indragostit iremediabil de aroma unica a acestei bauturi si apeleaza la serviciile H2On pentru a se bucura de savoarea cafelei oricand doresc, fie ca sunt la birou sau la ei acasa.

Calitatea produselor si excelenta serviciilor oferite de H2On nu tine cont de volumul de consum lunar al clientilor, care beneficiaza de un contract flexibil, de servicii de mentenanta incluse in pachet, livrare gratuita si multe alte oferte de nerefuzat.

Aici gasesti cafea Julius Meinl, Lavazza sau Illy, produse sub brand propriu, cum ar fi apa 19 litri H2On, ceaiuri la plic Julius Meinl dar si capsulele de ceai LavAzza sau Mitaca. De asemenea, experienta H2On iti aduce dozatoare de apa si espressoare originale, care pot fi achizitionate sau primite in custodie.

De ce sa alegi cafea Julius Meinl?

Cafeaua vieneza Julius Meinl provine dintr-o combinatie inedita de boabe Arabica si Robusta, oferindu-ti o experienta unica intr-o ceasca de cafea. Iubitorii de cafea se intorc la acest brand de fiecare data cand vor sa savureze o licoare magica, delicioasa, care sa ii umple de energie.

H2On iti pune la dispozitie capsule de cafea Julius Meinl in varianta espresso clasic, forte, lungo classic sau decaf. Aici vei descoperi si celebrele ceaiuri Julius Meinl. Aduse din taramuri asiatice, ceaiul negru si verde vor deveni sursa ta zilnica de sanatate si energie.

Tot aici vei gasi Cremcafe Trieste Espresso, un amestec rafinat de cafea verde, care ii va satisface pana si pe cei mai pretentiosi cafegii. Crema fina si catifelata a cafelei este completata de aroma plina si echilibrata a acestei bauturi savuroase.

Cum prepari cea mai buna cafea Julius Meinl?

Meriti sa te bucuri de cea mai buna varianta a cafelei, motiv pentru care ai nevoie de un espressor menit sa te ajute sa prepari o cafea „ca la carte”. Furnizorul H2On iti pune la dispozitie aparate de cafea care faciliteaza pregatirea acestei bauturi.

De asemenea, H2On ofera in custodie espressoare marca Julius Meinl persoanelor juridice. Acum poti avea un Espressor Saeco Area branded chiar in compania ta. Esti scutit de pretul de achizitie in momentul in care comanzi minimum 500 de capsule din gama Julius Meinl Professional si poti pastra aparatul cat timp repeti comanda lunar.

Cei care iubesc cafeaua verde nu trebuie decat sa comande cel putin 10 pungi de cafea boabe Cremcafe Trieste Espresso si vor primi gratuit in custodie un Espressor Dr Coffee F11.

Asadar, experienta H2On te ajuta sa te bucuri de cafea de calitate, pe care o poti pregati in doi timpi si trei miscari oriunde te-ai afla. Tot aici gasesti cea mai buna apa, recomandata de persoane celebre din spatiul romanesc si premiata in mediul international. Povestea zilei de astazi incepe de dimineata, de la prima gura de cafea!

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă