18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestylePanourile de compartimentare pentru birouri – soluții pentru spații moderne

Panourile de compartimentare pentru birouri – soluții pentru spații moderne

Ce este cu adevărat minunat în ceea ce privește amenajările de birouri este că nu există două spații care să arate la fel. Cu toții am citit articole de genul Cele mai frumoase birouri din lume și cu toții aspirăm să avem un birou care să arate bine și să reprezinte un loc în care angajații pot să devină mai productivi.

Desigur, nu este suficient să ai un birou elegant, dacă nu este și practic. Un spațiu plin de echipamente electronice de ultimă generație și zone de relaxare pentru angajați poate arăta impresionant în poze. Dar, dacă nu există și zone de lucru eficiente, afacerea va întâmpina anumite probleme.

Spațiile moderne de birouri trebuie compartimentate corect, astfel încât utilul să se îmbine perfect cu plăcutul. Și, dacă ți-ai mutat de curând activitatea într-un alt spațiu, iar zonele de lucru practic nu există, ar trebui să îți îndrepți atenția către soluții moderne prin care să le obții.

Panourile de compartimentare pentru birouri au devenit extrem de populare în ultimii ani, dând startul unui adevărat trend în designul de interior. Întâlnite și sub numele de pereți de compartimentare, acestea te ajută să câștigi timp, pierdut cu construirea pereților în cazul compartimentării clasice, și să obții spații elegante și relaxante, în care angajații pot fi mai creativi, mai motivați și mai productivi.

Ce sunt panourile de compartimentare

Panourile de compartimentare reprezintă cea mai rapidă, mai ușoară și mai eficientă modalitate de a crea un spațiu de lucru mai productiv și mai plăcut din punct de vedere estetic.

Acestea pot fi temporare sau permanente și se pot încadra în aproape orice cameră, indiferent de dimensiuni. Montajul lor se realizează facil, fără zgomot și murdărie, iar în cazul în care va fi necesar să schimbi locația, îi poți demonta și integra ușor în noul spațiu, fără a fi nevoie de alte cheltuieli.

Tipuri de pereți de compartimentare pentru birouri

În funcție de materialul din care sunt realizate, panourile de compartimentare pentru birouri se împart în:

●      Panouri din lemn

Perfecte pentru orice mediu de lucru, panourile din lemn pot fi folosite pentru a aduce un aspect mai tradițional în birou, creând în același timp o atmosferă primitoare și elegantă. Acestea au fost preferate ani de zile în proiectele de amenajare a birourilor, deoarece se încadrează cu ușurință în designul oricărui spațiu.

În prezent, companiile încă optează pentru aceste variante, grație versatilității lor și a modului cald prin care emană stabilitate, seriozitate și profesionalism.

●      Panouri din aluminiu

Compartimentarea cu panouri de aluminiu este una dintre cele mai durabile metode de organizare și eficientizare a spațiului disponibile. Oferă o mare flexibilitate în instalare, demontare și mutare, atunci când este necesar, iar avansul tehnologic face ca materialul să nu mai aibă același aspect rece și dur de odinioară, putând fi ușor de personalizat.

Panourile sunt disponibile sub formă de unități solide, cu geam parțial sau geam integral, pretându-se exigențelor din spațiile cu tranzit intens sau din cele cu design industrial, în care accentul cade pe funcționalitate și confort.

●      Panouri din sticlă

Panourile din sticlă sunt poate cele mai populare produse destinate compartimentării spațiilor de birouri, grație caracteristicilor excelente ale materialului din care sunt fabricate. Sticla este considerată a fi un material de lux ce, pe lângă eleganța pe care o oferă, aduce mai multă luminozitate și contribuie la crearea unui spațiu vizual mai mare și mai liber.

Aceste panouri sunt sigure, sticla utilizată fiind securizată. Procesul prin care aceasta trece îi asigură rezistență în fața forțelor fizice și mecanice, o durată de viață mare și un grad înalt de izolare termică. De asemenea, se găsește și în modele ce nu permit zgomotului să treacă dintr-un spațiu în altul, iar pentru un plus de intimitate se poate opta pentru variante opace, simple sau printate ceramic, în funcție de preferințe.

Office Nova Concept – panouri de compartimentare pentru orice birou

Office Nova Concept oferă soluții premium de amenajare pentru orice tip de spațiu. De-a lungul timpului, compania s-a implicat în multe proiecte de birouri, construind spații relaxante și moderne, care au contribuit la creșterea productivității angajaților și la succesul afacerilor.

În magazinul online novaconcept.ro pot fi găsite produse de la cei mai cunoscuți producători din acest domeniu, cum ar fi: pereţi mobili de la Espero BV, sisteme de compartimentare demontabile de la MAARS sau pereţi mobili de la Martela. Preţurile sunt avantajoase şi reflectă pe deplin calitatea materialelor și tehnologiile de ultimă generație utilizate în producție.

Serviciile Office Nova Concept sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client în parte deoarece compania știe că orice proiect de amenajare este unic!

 

 

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă