15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleOficial divorțați! Mary-Kate Olsen a scăpat de Olivier Sarkozy

Oficial divorțați! Mary-Kate Olsen a scăpat de Olivier Sarkozy

După 5 ani de căsnicie, una dintre gemenele Olsen, Mary-Kate (34), a decis în primăvara lui 2020 să divorțeze de soțul ei, Olivier Sarkozy (51), fratele vitreg al fostului președinte francez, Nicolas Sarkozy. Procesul a durat 9 luni, iar problemele în ceea ce privește actele separării au apărut încă de la început. Mary-Kate a depus cererea pentru divorț în aprilie 2020, dar a fost blocată pe fondul pandemiei coronavirusului, instanțele din New York închizându-se, ceea ce a dus la o întârziere majoră în cazurile audiate. Olsen a depus luna următoare un ordin de urgență pentru a pune capăt căsătoriei sale de cinci ani, dar un judecător a respins cererea. În cele din urmă procesul s-a finalizat luni, pe 25 ianuarie, atunci când judecătorul a fost de acord cu termenii asupra cărora cei doi soți au convenit și le-a conferit divorțul. Acordul nu a fost unul complicat, având în vedere că înaintea căsătoriei Olsen și Sarkozy au semnat un contract prenupțial prin care își protejau averea.

Vestea despre finalizarea divorțului a apărut în presa internațională la două săptămâni după audierile finale la care a participat fostul cuplu, într-o ședință online care a durat mai puțin de jumătate de oră. „Deci, am ajuns la o înțelegere finală”, a explicat Michael Mosberg, avocatul lui Olivier Sarkozy, după întrevederea de pe Zoom. Acesta a mai menționat atunci că Mary-Kate și Olivier aveau doar nevoie să revizuiască acordul înainte de a-l trimite în forma finală către tribunal. „Am lucrat foarte mult și apreciem timpul oferit de instanță și amânările  de care am avut nevoie. Avem o soluționare și vom putea să semnăm și executăm acordul, după cum a spus domnul Mosberg, până săptămâna viitoare. Toate problemele sunt rezolvate”, a declarat și avocatul actriței Mary-Kate Olsen.  

De unde au început problemele.. 

Potrivit mai multor publicații de peste ocean, alegerea actriței de a divorța a fost cauzată de decizia lui Olivier Sarkozy de a-i aduce în casa lor din Hamptons pe fosta lui soție și copiii lor, pentru a-i proteja pe durata pandemiei de coronavirus: „Nu există o legătură amoroasă între Charlotte și Olivier, el doar și-a dorit ca toată lumea să fie în siguranță pe durata pandemiei de coronavirus. Nu este ceva neobișnuit ca Charlotte să stea în casa cuplului din Hamptons pe durata vacanțelor, ea chiar a fost prezentă la nunta lui Olivier cu Mary-Kate”, a mai precizat o altă sursă. 
În ceea ce privește problemele din căsătoria celor doi, aceeași sursă a precizat că „Este vorba doar de faptul că s-au distanțat emoțional. Nu există infidelitate sau trădare.. pur și simplu uneori cuplurile se distanțează. Planul lui de a-și muta familia în casa lor a fost însă picătura care a umplut paharul pentru Mary-Kate”. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă