Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O nuntă un pic prea "specială"

Surpriza pusă la cale de o mireasă din Brazilia a fost pe cale să-i aducă moartea, pentru că elicopterul care a adus-o la nuntă s-a prăbuşit înainte de aterizare.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

07.05.2018 - 11:32

S-a întâmplat în sudul ţării, unde invitaţii aşteptau sosirea tinerei pentru ca ceremonia să poată începe. Femeia a vrut să-i surprindă şi a închiriat un elicopter, dar planul nu a mers aşa cum trebuia. Pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor, care s-a prăbuşit la câţiva paşi de invitaţi.

Din fericire, mireasa, fotograful şi pilotul au reuşit să iasă rapid din elicopter, imediat acesta a luat foc şi a explodat. Deloc descurajată de întâmplare, femeia nu a renunţat la nuntă şi s-a căsătorit cu alesul inimii, la câţiva metri de locul în care ar fi putut să-şi piardă viaţa.

 

Comentarii