11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleNetflix anunță al doilea sezon al serialului „Bridgerton”

Netflix anunță al doilea sezon al serialului „Bridgerton”

Pregătește-te pentru o nouă întâlnire cu înalta societate. Este oficial: Bridgerton se întoarce cu un nou sezon, doar pe Netflix.  

Inegalabila distribuție a serialului Bridgerton se va reîntoarce pe platouri în primăvara 2021.

 

Producția este inspriată de romanele omonime scrise de Julia Quinn, unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de romane istorice, pe numele adevărat Julie Pottinger. Lansat pe 25 decembrie, „Brirgerton” a devenit peste noapte cel de-al cincilea mare succes în termeni de vizionări al platformei de streaming Netflix, din toate timpurile. După un prim sezon care a cucerit lumea, se pare că producătorii iau în calcul realizarea a 8 sezoane a producției, cel mai probabil toate realizate după cele 8 cărți scris de Julia Quinn. Fiecare roman are în centrul atenției unul dintre cei 8 copii Bridgerton.

Potrivit spuselor creatorului serialului, Chris Van Dusen, „Bridgerton” e pe cale să se transforme dintr-un hit de moment într-o producție cu opt sezoane.

„Serialul Bridgerton ar putea avea o viață foarte lungă”, a spus acesta pentru Collider dezvăluind că „Fiind vorba despre o familie cu opt copii și despre opt cărți, mi-ar plăcea să mă pot concentra și să spun cu adevărat povești de dragoste pentru toți frații Bridgerton și pentru fiecare personaj în parte”.

Chris Van Dusen a mai menționat că primul sezon a fost în primul rând despre Daphne și povestea ei de dragoste cu Simon, dar că „mai sunt multe de aprofundat”.

De altfel, chiar dacă cei de la Netflix nu au confirmat încă un al doilea sezon, cel care a dezvăluit că filmările continuă a fost protagonistul primului sezon, Regé-Jean Page, care a povestit pentru publicația TV Guide că: „povestea nu e chiar despre fericire în paradis. Personajul meu și Daphne s-au căsătorit foarte tineri, iar iubirea e un lucru care evoluează, vor avea multe de învățat pe parcurs. Cred că va fi amuzant să-i vedem cum se descurcă în continuare”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă