Actorii Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page sunt protagoniștii primului sezon al serialului „Bridgerton” - Credit foto Netflix

Netflix anunță al doilea sezon al serialului „Bridgerton”

Bridgerton se va întoarce oficial cu un al doilea sezon, a anunțat platforma de streaming prin intermediul unui filmuleț.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

21.01.2021 - 17:41

Pregătește-te pentru o nouă întâlnire cu înalta societate. Este oficial: Bridgerton se întoarce cu un nou sezon, doar pe Netflix.  

Inegalabila distribuție a serialului Bridgerton se va reîntoarce pe platouri în primăvara 2021.

 

Producția este inspriată de romanele omonime scrise de Julia Quinn, unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de romane istorice, pe numele adevărat Julie Pottinger. Lansat pe 25 decembrie, „Brirgerton” a devenit peste noapte cel de-al cincilea mare succes în termeni de vizionări al platformei de streaming Netflix, din toate timpurile. După un prim sezon care a cucerit lumea, se pare că producătorii iau în calcul realizarea a 8 sezoane a producției, cel mai probabil toate realizate după cele 8 cărți scris de Julia Quinn. Fiecare roman are în centrul atenției unul dintre cei 8 copii Bridgerton.

Potrivit spuselor creatorului serialului, Chris Van Dusen, „Bridgerton” e pe cale să se transforme dintr-un hit de moment într-o producție cu opt sezoane.

„Serialul Bridgerton ar putea avea o viață foarte lungă”, a spus acesta pentru Collider dezvăluind că „Fiind vorba despre o familie cu opt copii și despre opt cărți, mi-ar plăcea să mă pot concentra și să spun cu adevărat povești de dragoste pentru toți frații Bridgerton și pentru fiecare personaj în parte”.

Chris Van Dusen a mai menționat că primul sezon a fost în primul rând despre Daphne și povestea ei de dragoste cu Simon, dar că „mai sunt multe de aprofundat”.

De altfel, chiar dacă cei de la Netflix nu au confirmat încă un al doilea sezon, cel care a dezvăluit că filmările continuă a fost protagonistul primului sezon, Regé-Jean Page, care a povestit pentru publicația TV Guide că: „povestea nu e chiar despre fericire în paradis. Personajul meu și Daphne s-au căsătorit foarte tineri, iar iubirea e un lucru care evoluează, vor avea multe de învățat pe parcurs. Cred că va fi amuzant să-i vedem cum se descurcă în continuare”.

Citește totul despre:

#netflix

Comentarii