37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăLifestyleNarcisa Suciu și-a negociat cu soțul finlandez sosirea în România

Narcisa Suciu și-a negociat cu soțul finlandez sosirea în România

 „Ne-am văzut doar unul pe altul și am mers la magazin. Am zis că o iau razna și i-am zis: „dacă nu plec acum în România cu orice risc ori divorțez, ori nu știu ce îți fac. Nu mai pot!” S-a uitat la mine și a zis: „da, du-te, femeie!”, povestește amuzata Narcisa evadarea de acasă.

Dorul e cel mai puternic atunci când nu ești alături de cei dragi. Narcisa își va petrecere Paștele acasă, în familie. Însă pentru asta a avut de dus o negociere dură cu soțul.

„Mi-e dor de tot felul de oameni așa că am negociat cu soțul meu să mă lase să stau mai mult de o lună. A fost o negociere dura și el a câștigat un pick up. Atât m-a costat evadarea asta. Sincer, nici nu știu cât a costat în bani, sunt banii lui”, i-a povestit Narcisa lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP.

Artista duce lipsa concertelor și a publicului și spune că nu mai suportă izolarea și pandemia.  

“Simțeam că explodez. Nu am mai venit de un an și jumătate deloc. Cred că venitul meu o dată pe an în România mă ajuta enorm. Vreau cu orice preț să se termine perioada asta. Asta e supravietuiere și joacă de v-ați ascunselea cu ceva ce nu poate fi controlat. Nu vreau să trăiesc așa”, spune disperată Narcisa Suciu.

Artista a decisă să facă orice stă în puterile ei ca să învingă virusul și a ales, pe perioada șederii în România,  să se vaccineze anti COVID 19.

„Vreau să fac vaccinul. Să trec mai departe să am posibilitatea să cânt o dată la 3 luni”, a mărturisit la Exclusiv VIP, emisiunea difuzată de Prima TV de luni până joi, de la ora 15.00.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă