18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleModelul Tăriceanu la Hollywood: Nicolas Cage, s-a căsătorit pentru a cincea oară

Modelul Tăriceanu la Hollywood: Nicolas Cage, s-a căsătorit pentru a cincea oară

Alegerea actorului în vârstă de 57 de ani a fost japoneza Riko Shibata, în vârstă de 26 de ani, ceremonia de nuntă având loc în Las Vegas. În același timp, certificatul de căsătorie este datat pe 16 februarie.

Se remarcă faptul că noua soție a lui Cage este cu patru ani mai tânără decât fiul său cel mare. După căsătorie, ea a luat numele soțului ei.

Potrivit actorului, cuplul nu s-a văzut vreo șase luni din cauza faptului că Nicolas a plecat în Nevada, iar Shibatu s-a întors în Japonia. După aceea, au decis să se logodească prin FaceTime. Cage a spus că i-a dat fetei un inel cu un diamant negru, pe care ea îl adoră.

În iunie 2019, instanța a desființat oficial precedenta căsătorie de patru zile a lui Cage cu make-up artistul Erica Koike.

În documentele de divorț, Cage a indicat că atât el, cât și Koike erau foarte beți în timpul ceremoniei de nuntă și că nu și-au dat seama ce fac. În plus, s-a dovedit că soția sa accidentală avea deja o relație cu o altă persoană.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă