26.5 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăLifestyleModelul Tăriceanu la Hollywood: Nicolas Cage, s-a căsătorit pentru a cincea oară

Modelul Tăriceanu la Hollywood: Nicolas Cage, s-a căsătorit pentru a cincea oară

Alegerea actorului în vârstă de 57 de ani a fost japoneza Riko Shibata, în vârstă de 26 de ani, ceremonia de nuntă având loc în Las Vegas. În același timp, certificatul de căsătorie este datat pe 16 februarie.

Se remarcă faptul că noua soție a lui Cage este cu patru ani mai tânără decât fiul său cel mare. După căsătorie, ea a luat numele soțului ei.

Potrivit actorului, cuplul nu s-a văzut vreo șase luni din cauza faptului că Nicolas a plecat în Nevada, iar Shibatu s-a întors în Japonia. După aceea, au decis să se logodească prin FaceTime. Cage a spus că i-a dat fetei un inel cu un diamant negru, pe care ea îl adoră.

În iunie 2019, instanța a desființat oficial precedenta căsătorie de patru zile a lui Cage cu make-up artistul Erica Koike.

În documentele de divorț, Cage a indicat că atât el, cât și Koike erau foarte beți în timpul ceremoniei de nuntă și că nu și-au dat seama ce fac. În plus, s-a dovedit că soția sa accidentală avea deja o relație cu o altă persoană.

Cele mai citite

Magistrații și polițiștii români trebuie instruiți asupra noilor infracțiuni, legate de criminalitatea informatică

Magistrații și polițiștii români trebuie instruiți pentru a putea contracara noile amenințări de criminalitate informatică, cum ar fi cele legate de moneda virtuală și...

George Simion, președintele AUR, l-a suspendat pe vicepreședintele Marius Lulea

Deputatul George Simion, președintele AUR, a anunțat că-l suspendă pe Marius Lulea din funcția de prim-vicepreședinte al partidului, pe motiv că Lulea ar fi...

Premierul României se întâlnește cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, la București, cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor, Paul Grod. Întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria, în ziua...
Ultima oră
Pe aceeași temă