6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMiss Sofia a trecut peste derapajul iubitului boxer

Miss Sofia a trecut peste derapajul iubitului boxer

Implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, controversatul boxer bulgar Kubrat Pulev se va duela în luna iunie cu Anthony Joshua, campion mondial, cu titlurile IBF, WBA și IBO în palmares.

Cel mai mediatizat scandal în care a fost implicat Pulev a avut loc în luna martie a anului trecut. După ce a câștigat un meci cu românul Bogdan Dinu în California, boxerul bulgar a acordat un interviu unei jurnaliste, pe care a sărutat-o cu forța chiar în timp ce se filma.

În urma acestui incident, Kubrat a fost suspendat din circuit șase luni și a plătit o amendă în valoare de 2.500 de dolari. Pulev a recurs la acest gest deși are o relație de lungă durată cu Andrea, un star pop din Bulgaria, pe care a cunoscut-o în 2006. Cei doi sunt încă împreună și au trecut peste toate controversele. În trecut, blonda cu forme bombastice a fost declarată Miss Sofia și Miss Turism Bulgaria. Ca să treacă mai ușor peste „boacănele” iubitului, diva din țara vecină postează zilnic fotografii pe Instagram, acolo unde are peste 300 de mii de urmăritori.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă