19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleMelania Trump, cea mai ”hărţuită” persoană din lume pe internet

Melania Trump, cea mai ”hărţuită” persoană din lume pe internet

Aceasta a declarat acest lucru în cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune în care promovează iniţiativa ”Be Best” pe care o conduce, campanie care se referă la acţiuni de intimidare în mediul online.

”Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume”, a spus Prima Doamnă a SUA într-un interviu difuzat joi în cadrul emisiunii “Good Morning America”.

Melania Trump a explicat că a iniţiat ”Be Best”, o campania care se ocupă de comportamentul din mediul onnline şi de pe reţelele de socializare online în parte şi din cauza a ”ceea ce se spune despre mine”.

”Trebuie să ne educăm copii despre comportamentul pe care ar trebui să îl aibă în societate pentru ca atunci când vor creşte … să ştie cum să se descurce în astfel de situaţii”, a declarat ea.

Criticii au remarcat faptul că soţul său, Donald Trump, obişnuieşte să facă glume pe seama felului în care arată oamenii şi pe ceea ce el consideră a fi o lipsă de talent sau inteligenţă.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă