-0.8 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeLifestyleMeghan & Harry: Minciuna iese la iveală! Cei doi nu s-au căsătorit...

Meghan & Harry: Minciuna iese la iveală! Cei doi nu s-au căsătorit mai devreme

Meghan Markle a stârnit confuzie în timpul interviului cu Oprah, atunci când a povestit că ea și prințul Harry s-au căsătorit cu 3 zile înainte de ceremonia oficială la care a putut participa toată lumea pe 19 mai 2018.

„Cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit. Nimeni nu mai știe asta”, i-a spus Meghan Markle gazdei emisiunii. „L-am sunat pe arhiepiscop și i-am zis ‘Uite, tot spectacolul ăsta e pentru public, dar vrem să avem propria noastră ceremonie’,” a mai adăugat actrița. „Jurămintele pe care le avem înrămate în camera noastră sunt de când eram doar noi doi în grădina din spate, alături de arhiepiscopul de Canterbury.”

Cu toate acestea, publicația britanică The Sun a obținut certificatulficial de căsătorie al Prințului Harry și al lui Meghan Markle direct de la Oficiul Stării Civile, confirmând astfel că 19 mai este data oficială de la care cei doi sunt căsătoriți legitim, martorii menționați fiind tatăl lui Harry, prințul Charles și mama lui Meghan, Doria. Ragland. Meghan și Harry s-au răzgândit și ei asupra declarațiilor făcute, iar un reprezentant al cuplului a dorit să clarifice presei ce a vrut Meghan să spună de fapt:

„Cei doi au făcut schimb de jurăminte personale cu câteva zile înainte de nunta lor oficială / legală din 19 mai”.

Întrucât un astfel de serviciu nu constituie o nuntă formală, uniunea secretă a perechii regale nu era legitimă, așa cum îi spusese Markle lui Oprah în interviul din 7 martie. Ceremonia a fost dezmințită și de un reprezentant al bisericii anglicane. Potrivit legii din Marea Britanie, actul de căsătorie trebuie semnat de doi martori, pentru ca evenimentul să fie valabil în mod legal. Un vicar britanic a respins afirmația lui Markle la începutul acestei luni, explicând că Biserica Angliei că ceremoniile trebuie să aibă loc într-un „lăcaș de cult certificat”. În documentul de căsătorie, Harry este trecut drept „celibatar” și „prinț al Regatului Unit” la ocupație, iar Meghan „divorțată” și „actriță”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
00:00:52

VIDEO. John Kerry numește cărbunele ca fiind “cel mai murdar combustibil din lume”

Însărcinatul special al președintelui Biden pentru climă, John Kerry, a subliniat duminică (3 decembrie) importanța de a nu mai permite "centrale electrice pe cărbune...
00:00:52

VIDEO. Hilary Clinton vorbește despre egalitatea de gen la COP28

Luând cuvântul luni, 4 decembrie, în cadrul COP28 de la Dubai, fostul secretar de stat american Hilary Clinton a declarat în cadrul conferinței că...

Billie Eilish a făcut anunțul! “Nu mi-am dat seama că oamenii nu știu”

Incomodată de discuțiile despre orientarea sa sexuală, cântăreața americană Billie Eilish, în vârstă de 21 de ani, a îndemnat internauții să nu mai abordeze...
Ultima oră
Pe aceeași temă