19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleMark Hamill, ''trist şi vesel'' la apariţia lui Carrie Fisher în Star...

Mark Hamill, ”trist şi vesel” la apariţia lui Carrie Fisher în Star Wars

Actorul, în vârstă de 66 de ani, revine în rolul lui Luke Skywalker în ”Star Wars: Episode IX”, în care vor fi folosite filmări nedifuzate anterior cu regretata actriţă.

Hamill a postat duminică două imagini pe reţelele de socializare în care apare alături de Fisher, însoţite de textul ”În memoria iubitei noastre prinţese Carrie Fisher”.

”Este şi trist şi vesel în acelaşi timp să joc în ultimul episod fără ea. Este cu adevărat de neînlocuit”.

”Singura consolare este faptul că nu va fi înlocuită şi că mă voi bucura de mesajele de bucurie ale celor care au iubit-o când vor auzi vestea. #CarrieOnForever.”

Regizorul J.J. Abrams a spus săptămâna trecută că Fisher va apărea în următorul episod Star Wars pentru a oferi ”un final convingător” trilogiei.

Filmări cu prinţesa Leia realizate pentru ”Star Wars: The Force Awakens” (2015) vor fi utilizate în cel de-al nouălea episod al seriei.

Fisher a decedat în 2016, la vârsta de 60 de ani, după ce a terminat filmările pentru ”The Last Jedi”.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă