18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleMark Hamill, ''trist şi vesel'' la apariţia lui Carrie Fisher în Star...

Mark Hamill, ”trist şi vesel” la apariţia lui Carrie Fisher în Star Wars

Actorul, în vârstă de 66 de ani, revine în rolul lui Luke Skywalker în ”Star Wars: Episode IX”, în care vor fi folosite filmări nedifuzate anterior cu regretata actriţă.

Hamill a postat duminică două imagini pe reţelele de socializare în care apare alături de Fisher, însoţite de textul ”În memoria iubitei noastre prinţese Carrie Fisher”.

”Este şi trist şi vesel în acelaşi timp să joc în ultimul episod fără ea. Este cu adevărat de neînlocuit”.

”Singura consolare este faptul că nu va fi înlocuită şi că mă voi bucura de mesajele de bucurie ale celor care au iubit-o când vor auzi vestea. #CarrieOnForever.”

Regizorul J.J. Abrams a spus săptămâna trecută că Fisher va apărea în următorul episod Star Wars pentru a oferi ”un final convingător” trilogiei.

Filmări cu prinţesa Leia realizate pentru ”Star Wars: The Force Awakens” (2015) vor fi utilizate în cel de-al nouălea episod al seriei.

Fisher a decedat în 2016, la vârsta de 60 de ani, după ce a terminat filmările pentru ”The Last Jedi”.

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă