17.5 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăLifestyleLotul României U17 pentru meciurile din Scoția. Ianis Hagi, convocat

Lotul României U17 pentru meciurile din Scoția. Ianis Hagi, convocat

Bogdan Vintilă, selecționerul naționalei Under 17 a României, a stabilit lotul de 20 de jucători pentru meciurile amicale disputate săptămâna aceasta, cu reprezentativa similară a Scoţiei.

Lotul U17 va face deplasarea în Scoția, partidele amicale urmând să aibă loc pe stadionul din Ayr, marţi, de la ora 21.00, şi joi, de la ora 17.00, conform FRF.

Lotul României Under 17: 

Portari: Bogdan Hodoroabă (LPS Bihor), Ionuț Poiană (Steaua) și Cătălin Suciu (Unirea Alba Iulia)

Fundași: Mihai Dobre (Viitorul Mihai Georgescu), Tiberiu Căpușă, Andrei Vlădescu și Virgil Ghiță (Academia Gheorghe Hagi), Vlad Gîsă (Dinamo)

Mijlocași: Kilyen Szabolcs, Andrei Ciobanu și Carlo Casap (Academia Gheorghe Hagi), Ionuț Tănase (UTA), Tony Kanaloș (LPS Satu Mare), Răzvan Oaidă (Wolverhampton)

Atacanți: Vlad MIhalcea (FC Brașov), Ianis Hagi și Roberto Grecu (Academia Gheorghe Hagi), Adrian Petre (UTA), Sergiu Jurj (CSU Craiova) și Nicolae Carnat (Wolverhampton)

Cele mai citite

Melinda Gates a ieșit din fundația pe care o fondase cu fostul ei soț Bill Gates

Melinda Gates, care a prezidat una dintre cele mai influente fundații filantropice din lume, a anunțat luni că părăsește organizația pe care a fondat-o...

Rusia – Ucraina, ziua 790: Blinken, vizită surpriză la Kiev

Şeful diplomaţiei americane, Antony Blinken, a sosit în această dimineaţă la Kiev pentru o vizită surpriză care ar trebui să-i liniştească pe ucraineni cu...

SUA nu consideră că Israelul face „genocid” în Gaza, dar trebuie „ să protejeze civilii”

Statele Unite(SUA) nu consideră că Israelul comite un "genocid" în Fâşia Gaza, dar îl îndeamnă pe aliatul lor "să facă mai mult pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă