9.5 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeLifestyleLili Sandu respectă cu sfințenie o tradiție, de Paște.

Lili Sandu respectă cu sfințenie o tradiție, de Paște.

Tradiția pe care Lili Sandu o respectă cu sfințenie, de Paște este strâns legată de Vinerea Mare și este o pasiune moștenită de la mama sa.

Prezentatoarea de la Pro TV a dezvăluit totul în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

Lili Sandu, sărbătoarea de Paște este deosebita

Lili Sandu a mărturisit in emisiunea sa de la Pro Tv că pentru ea și familia sa, sărbătoarea de Paște are o semnificație deosebita. An de an, in Vinerea Mare, merge la Biserică pentru a cânta Prohodul.

Lili Sandu a explicat in emisiune tradiția moștenită de la mama sa. De asemenea, de Paște vedeta va merge la Sibiu.

„În Vinerea Mare se cântă Prohodul și sunt acolo lângă preot. Îmi place tare mult. Eu merg la Biserică, îmi place foarte mult. Este o tradiție pe care o știu de la mama mea.

Ea locuiește la mine acum și o să mergem împreună. Este foarte frumos. Este o sărbătoare de suflet pentru familia mea”, sunt planurile pe care Lili Sandu le are pentru acest Paște.

„Suntem o comunitate și m-au m-ai văzut acolo. Pentru preot este o mare bucurie pentru că se organizează trei coruri. Eu sunt în unul dintre ele. Și când începe Sandu să cânte cu voce de cap, frumos, îi place”, a declarat vedeta ProTV, Lili Sandu.

Lili Sandu o să fie însoțită la Biserică și de fiul său, Thomas.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Primul român mort în Gaza ca prizonier al Hamas

Autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza, anunţă în această dimineaţă...

Messi nu se oprește! Argentinianul, gata să participe și la CM 2026

Lionel Messi și-a exprimat dorința de a participa la Cupa Mondială de fotbal din 2026 și a subliniat că acesta ar fi un obiectiv...

Filipine și Franța vor să încheie un acord pentru a desfășura militari unul pe teritoriul celuilalt

Miniştrii apărării din Filipine şi Franţa, Gilbert Teodoro, respectiv Sebastien Lecornu s-au angajat sâmbătă la Manila să îşi continue eforturile pentru un acord care...
Ultima oră
Pe aceeași temă