10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleLiga I se mută la Steaua. Ce jucători vrea să mai ia...

Liga I se mută la Steaua. Ce jucători vrea să mai ia campioana

Steaua a reușit să-l transfere pe Filipe Teixeira, însă campioana României nu vrea să se oprească aici, mai ales după ce a pierdut mai mulți jucători de bază în această vară. Rădoi este cu ochii pe alți fotbaliști de la rivalele din Liga I.

După plecarea lui Cristi Tănase, steliștii au rămas cu puțin opțiuni în linia mediană, motiv pentru imediat pe lista lui Rădoi a apărut Teixeira, considerat un jucător care ar putea readuce magia lui Sânmărtean. 

Steliștii au însă o listă de transferuri mai lungă, urmărind cei mai buni jucători de la ora actuală din Liga I. Ultimii intrați în vizorul echipei sunt William de Amorim, 23 ani şi Denis Alibec, 24 ani, mijlocași de la Astra Giurgiu. Becali așteaptă deocamdată undă verde de la Niculae pentru a-i putea lua pe cei doi, în condițiile în care patronul giurgiuvenilor nu vrea să-i cedeze ușor pe cei doi.

Unul dintre cei mai doriți jucători este atacantul lui CFR Cluj, Gregory Tade, francezul de origine ivoriană, în vârstă de 28 de ani. Cu toate acestea transferul său întâmpină dificultăți, deoarece pretențiile fotbalistului depășesc oferta Stelei. Tade ar fi cerut un salariu de 30.000 euro, cu 5.000 euro peste cât câștigă Chipciu.

Steaua încă nu și-a definitivat lotul pentru următorul sezon, în condițiile în care primul său meci este Supercupa României, pe care o va disputa, miercuri, împotriva ASA Târgu Mureș.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă