12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăLifestyleLiga I: FC Rapid, prima victorie în ultimii 10 ani, la Brașov....

Liga I: FC Rapid, prima victorie în ultimii 10 ani, la Brașov. Șanse la evitarea retrogradării

FC Rapid a înregistrat o victorie uriașă în lupta pentru salvarea de la retrogradare, după ce a învins cu 2-1 FC Brașov, în cadrul etapei a 28-a a Ligii I.

Rapid a obținut prima sa victorie în ultimii zece ani, sub Tâmpa, după un meci cu final dramatic. Mai exact, ultima victorie a giuleștenilor, în deplasare la Brașov, a fost un 1-0 din 22 aprilie 2005. 

Nu mai puțin de două penaltiuri dar și o lovitură indirectă din careu s-au acordat în acest meci. Brașov a irosit șansa de a deschide scorul, în minutul 6, atunci când Constantinescu a ratat un penalti. Drept urmare, în minutul 20, a urmat replica Rapidului, care a marcat prin Meulens. Giuleștenii nu au reușit să intre la pauză în avantaj, ei primind golul egalizator în minutele de prelungire ale primei reprize, atunci când Novakovici și-a trecut numele pe tabela de marcaj.

Tot Novakovici a fost și demonul Brașovului, el faultându-l pe Daniel Niculae, în careu, în minutul 80. Săpunaru a transformat lovitura de la 11 metri, iar Rapidul a stabilit astfel scorul final.

După această victorie, FC Rapid a egalat-o pe Brașov în clasamentul Ligii I, cu 28 puncte, cu 1 punct sub linia retrogradării. Rapid a urcat pe locul 14, sub Brașov.

Citește și Liga I rezultate etapa a 28-a: Victorii pentru Steaua și Târgu Mureș

Cele mai citite

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...

Ursula von der Leyen ia în calcul o înțelegere cu extrema dreaptă după alegerile europarlamentare

În cadrul dezbaterii de la Maastricht, organizată de POLITICO şi Studio Europa Maastricht, aceasta a dat de înţeles că ar fi deschisă pentru o...
Ultima oră
Pe aceeași temă