12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleJennifer Lopez are un nou proiect în lucru! Află despre ce este...

Jennifer Lopez are un nou proiect în lucru! Află despre ce este vorba

Se pare că JLo s-a asociat cu Oracle Scion și cu echipa de producție a producătorului de la Hollywood, David Ellison, Skydance, pentru a dezvolta musical-uri pentru formate TV și film, anunță PageSix. 

Producțiile musical se vor baza pe biblioteca Concord Theatricals, care include catalogul Rodgers & Hammerstein. Acestea includ „Carousel”, „South Pacific”, „The King & I”, „The Sound of Music”, „Cinderella” și „Oklahoma!” printre alții.

Compania Nuyorican Productions deținută Lopez va dezvolta proiectele cu Skydance, iar Lopez va juca în cel puțin unul dintre proiecte, a raportat Variety.

Lopez, în vârstă de 51 de ani, a declarat într-un comunicat:

„Musicalurile au făcut parte din tapiseria copilăriei mele. Suntem atât de încântați să începem asocierea noastră cu Skydance și Concord, reinterpretând unele dintre cele mai clasice musicaluri și dându-le viață în moduri noi pentru o nouă generație. ”

Skydance a avut deja o înțelegere cu Concord și a dezvoltat o versiune de serie TV a „Oklahoma!” – de la regizorul „The Blind Side” John Lee Hancock și scriitorul „This Is Us” Bekah Brunstetter – care ar fi stabilit în epoca modernă.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă