37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăLifestyleIordănescu îl ironizează pe Gâlcă: I l-am trimis la echipă pe Tănase

Iordănescu îl ironizează pe Gâlcă: I l-am trimis la echipă pe Tănase

Disputa dintre selecţionerul Anghel Iordănescu și antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă, privind utilizarea jucătorilor la amicalul cu Danemarca, este departe de a fi ajuns la final. Iordănescu l-a ironizat pe Gâlcă, după ce tehnicianul stelist i-a cerut să-i menajeze jucătorii.

Întrebat dacă a mai discutat cu Constantin Gâlcă despre menajarea jucătorilor stelişti în meciul cu Danemarca, Iordănescu a răspuns, conform Mediafax: "Nu am vorbit. L-am căutat la telefon, dar probabil că nu a văzut apelul meu, poate era şi el în antrenament. Nu am apucat să vorbesc cu el. Dar am ţinut cont de doleanţa lui, l-am trimis pe Tănase (n.r. – Cristian Tănase, accidentat) şi am adus altul".

După meciul cu Irlanda de Nord, au plecat de la lot, accidentaţi, trei jucători, Bogdan Stancu, Cristian Tănase şi Gabriel Torje, fiind convocaţi însă numai doi, stelistul Adrian Popa şi Mihai Roman de la Pandurii.

Antrenorul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, în 9 noiembrie, după victoria din meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, că îşi doreşte ca jucătorii stelişti care vor fi convocaţi la naţională să revină la club după întâlnirea cu Irlanda de Nord şi să nu participe la amicalul cu Danemarca.

Ulterior, la 10 noiembrie, Iordănescu s-a arătat deranjat de faptul că tehnicianul Stelei a făcut această solicitare în presă şi nu l-a sunat. "Îl aşteptam însă pe Costel să mă sune, aşa cum eu l-am sunat de trei-patru ori. Era normal să mă sune să discutăm aceste probleme, pentru că până la urmă şi eu şi el dorim acelaşi lucru, ca jucătorii de la Steaua să aibă rezultate şi la echipa de club şi la naţională. Jucătorii Stelei sunt profesionişti, sunt obişnuiţi cu performanţa şi ei trebuie să fie apţi de joc, pentru că echipa naţională înseamnă foarte mult pentru orice jucător", afirma atunci Iordănescu.

Echipa naţională a României întâlneşte, marţi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, selecţionata Danemarcei, într-un meci amical.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă