11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleIoan Niculae, Astra Giurgiu: “ S-a făcut o mare greşeală cu noua...

Ioan Niculae, Astra Giurgiu: “ S-a făcut o mare greşeală cu noua conducere a Federaţiei”

Finanţatorul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae e foc şi pară pe Federaţia Română de Fotbal după ce a fost suspendat 6 luni din cauza afirmaţiilor făcute la adresa lui Istvan Kovacs. Nicolae a spus că dacă echipa sa va fi depunctată, atunci o va retrage din campionat.

"E şocantă, e şocantă, dar încet, încet, am început să ne convingem că s-a facut o mare greşeală cu noua conducere a Federaţiei, pentru că văd că ei îi sancţionează drastic pe cei care investesc în fotbal. Asta au înţeles ei. Vom face o contestaţie, sigur, contestăm, şi de acum încolo relaţiile cu Federaţia vor deveni foarte… adică inexistente. Dacă ei asta înţeleg, că unul care investeşte zeci de milioane de euro nu are voie să spună… Le-am spus că dacă fac aşa ceva îi vor pierde pe toţi din fotbal", a spus Niculae, potrivit sport.ro.

Ioan Niculae a afirmat că nu este nicio problemă dacă Astra va fi depunctată, deoarece va retrage clubul din campionat, iar în locul său vor juca preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi secretarul general Gheorghe Chivorchian. "Foarte bine, ne retragem din campionat şi să joace ei, să joace Chivorchian cu Burleanu fotbal, ne retragem, nu-i nicio problemă", a completat Niculae.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă