15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleÎnfrângerea care l-a costat 1 milion de dolari pe Olăroiu

Înfrângerea care l-a costat 1 milion de dolari pe Olăroiu

Echipa naţională a Arabiei Saudite, antrenată de Cosmin Olăroiu, a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei Asiei, după ce a fost învinsă, duminică, la Melbourne, cu scorul de 3-1 (1-0), de reprezentativa Uzbekistanului, informează Mediafax.

Pentru o primă de 1 milion de dolari antrenorul român a ales să preia în decembrie naţionala Arabiei Saudite şi să o conducă spre finala Cupei Asiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Raşidov '2, '79 şi Şodiev '71, în timp ce pentru învinşi a înscris Mohammad Al Sahlawi, în minutul 60, din penalti.

În celălalt meci al grupei B, selecţionata Chinei a trecut, la Canberra, cu scorul de 2-1 (2-0), de formaţia Coreei de Nord. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sun Ke, în minutele 1 şi 42, în timp ce învinşii au punctat prin autogolul lui Gao Lin, în minutul 56.

Clasamentul final al grupei B este următorul: 1. China – 9 puncte, 2. Uzbekistan – 6 puncte, 3. Arabia Saudită – 3 puncte, 4. Coreea de Nord – 0 puncte.

În sferturile de finală, China va întâlni Australia (22 ianuarie, ora 9.30), iar Uzbekistan va juca împotriva Coreei de Sud (22 ianuarie, ora 12.30).

Luni, 19 ianuarie, de la ora 11.00, vor avea loc meciurile din ultima etapă a grupei C: Iran – Emiratele Arabe Unite şi Qatar – Bahrain.

Cele mai citite

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...
Ultima oră
Pe aceeași temă