16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleHagi îi sfătuieşte pe stelişti să creadă în şansa de calificare în...

Hagi îi sfătuieşte pe stelişti să creadă în şansa de calificare în primăvara europeană

Gheorghe Hagi îi sfătuieşte pe fotbaliştii Stelei să spere şi să creadă până la capăt în calificarea în primăvara Ligii Europa. Pentru asta trebuie neapărat să se mobilizeze pentru a trece de Dinamo Kiev.

"Normal că e o dezamăgire. Când vezi că joacă echipa şi nu intră mingea (n.r. – în poartă), normal că eşti dezamăgit. Dar sunt momente şi momente, câteodată îţi ies anumite lucruri, altădată nu îţi ies. Steaua însă face faţă, este în Europa. Mai are un meci acasă, trebuie să joace până la capăt. Va fi un meci dificil, dar trebuie să îl câştige. Eu cred însă că nu e jucat nici meciul lui Aalborg în deplasare, în Portugalia', a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a afirmat că în ciuda şanselor mici de calificare în primăvara europeană, Steaua a făcut un sezon bun până acum. "Nu merg eu atât de departe să fac analiza Stelei şi în curtea lor. Sincer, Steaua cu un antrenor la început, a făcut un tur de campionat bun. Mai sunt lucruri de pus la punct, dar asta în timp. Sunt doar primele şase luni ale lui Costel la echipă, o echipă bună, cu jucători buni. A făcut un lot bun, dar nu uitaţi că în timp îţi pui amprenta. Ca să creezi o echipă mentalitate, puternică, se face în timp. Ca să vă faceţi o idee, noi la Galatasaray băteam totul acasă în primii doi ani şi pierdeam totul în deplasare în Europa. După trei ani am început să câştigăm, iar după al patrulea am câştigat Cupa. Nu poţi să o faci dintr-o dată", a completat Hagi.

Gheorghe Hagi a menţionat că o aşteaptă pe jucătoarea de tenis Simona Halep la meciul cu FC Braşov, având în vedere că aceasta se află în cantonament la Poiana Braşov. "Dacă are plăcerea, poate veni, dar eu când am meci nu mă mai gândesc la nimic altceva", a adăugat Hagi.

Tehnicianul a precizat că nu îl interesează partida dintre Al Hilal şi Al Ittihad, pregătite de Laurenţiu Reghecampf, respectiv Victor Piţurcă, ce se va disputa luni.

Totodată el este de părere că un german ar trebui să câştige trofeul Balonul de Aur, deoarece aceştia au câştigat titlul mondial în acest sezon. "Ar fi logic, dacă şi la echipa de club a câştigat, ar trebui să câştige un german. El are un minus la echipa naţională, care nu e la acelaşi nivel de performanţă. Muller a jucat bine, Neuer la fel. E o alegere grea, pentru că şi Cristiano a făcut un sezon bun", a explicat Hagi.

 

Cele mai citite

Atacurile asupra libertății presei, la nivel mondial, s-au intensificat. Siguranța jurnaliștilor în România, motiv de îngrijorare

Atacurile politice asupra libertăţii presei, inclusiv detenţia jurnaliştilor, suprimarea instituţiilor media independente şi difuzarea pe scară largă a dezinformării s-au intensificat în mod semnificativ...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...
Ultima oră
Pe aceeași temă