FOTO. Charlotte și-a pus silicoane și e gata de luptă

Vedeta din wrestlingul feminin Charlotte Flair a anunțat că se întoarce în ring mai puternică și mai sexy ca oricând, după intervenția chirurgicală la sâni.

Share

Rl online 0 comentarii

28.09.2020 - 21:18

Fiica de 34 de ani a legendarului Ric Flair nu a mai concurat în nicio luptă din 7 iunie, atunci când aceasta și-a pierdut titlul NXT în fața lui Io Shirai. În urma acelei înfrângeri, „Regina”, așa cum mai este supranumită Charlotte, a anunțat public că va lua o pauză pentru a se ocupa de o problemă cu implanturile sale mamare.

Zilele trecute însă, vedeta e revenit cu o actualizare a situației sale, iar primii care au aflat au fost urmăritorii săi de pe Instagram.

Împărtășind un selfie care o înfățișa arătându-și abdomenul de invidiat, Charlotte a declarat că a fost pentru prima dată la sala de sport după opt săptămâni de pauză și că este „gata să-și intre din nou în ritm”.

Încă nu s-a confirmat oficial data la care cea mai galonată campioană din istoria WWE se va întoarce în ring, însă tatăl ei susține că recuperarea lui Charlotte ar putea dura un an de zile.

El a declarat: „Ea este bine, dar este conștientă că nu poate grăbi lucrurile. Asta a spus și preparatorul ei personal și medicii, că nu poate grăbi procesul de recuperare.”

Cu toate acestea, Charlotte și-a liniștit fanii și a anunțat pe Twitter că va concura la WrestleMania 37, în luna martie a anului viitor.

Comentarii