13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleFlavius Stoican: “Eram pe un drum bun”

Flavius Stoican: “Eram pe un drum bun”

Flavius Stoican este mulţumit de jocul fotbaliştilor săi chiar dacă Dinamo a pierdut două puncte după ce a remizat la 1 cu ASA Tg. Mureş.

"Indiferent că nu am obţinut un rezultat favorabil, eu sunt mulţumit atunci când mă uit în ochii jucătorilor şi văd că şi-au dorit mai mult. Azi acest rezultat se datorează şi adversarului. Au jucători cu foarte multe minute în prima ligă, e o echipă puternică, dar chiar dacă am plecat de la 0-1, după acea lovitură liberă am avut posibilitatea să câştigăm partida. Sunt şi momente mai triste, pentru că eram pe un drum bun. Niciodată nu voi reproşa ceva jucătorilor în public. Fiecare îşi dă seama dacă a greşit după analiza pe care o vom face. Ce e mai important este să gestionăm momentele dificile. Nu contează ce mă aşteptam eu din moment ce arbitrul a gândit că nu trebuie să-i dea roşu lui Stăncioiu. Astăzi ne-a lipsit Grecu, sper ca toţi să fie valizi începând cu meciul următor. Le voi da şansă tuturor. Nu avem rezerve şi titulari", a spus Stoican, potrivit Mediafax.

Tehnicianul a precizat că până la iarnă Cosmin Matei şi Lazăr cu siguranţă vor rămâne la Dinamo. "Eu sper să stea şi mai mult", a adăugat el.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă