21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleFC Rapid – FC Braşov 0-1, în etapa a XI-a a Ligii...

FC Rapid – FC Braşov 0-1, în etapa a XI-a a Ligii Întâi

A fost seara eliminărilor în etapa a XI-a a Ligii Întâi. După ce la meciul CSMS Iaşi- FC Botoşani, fiecare echipă a pierdut câte un jucător, şi la Rapid- FC Braşov, centralul a trimis câte un jucător de la fiecare echipă la cabine.Rapidul a pierdut, acasă, cu 0-1 în faţa braşovenilor.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Aganovici, în minutul 84, cu un şut de la 8 metri, după o centrare a lui Serginho.

În minutul 27, de la Rapid a fost eliminat Mera, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la Ţâră. Şi de la oaspeţi a fost eliminat un jucător, Machado, în minutul 62, tot pentru cumul de cartonaşe, după un fault la Martin, potrivit Mediafax.

 

Rapid: Drăghia – Tânc (V. Balint '71), Mera, Al. Iacob, Mendy – Săndulescu, Al. Dan – Al. Coman, Martin, Buş – Ciolacu (Negru '30). Antrenor: Marian Rada.

FC Braşov: Fl. Iacob – Străuţ, Machado, Leko, Serginho – Almeida (Ciocâlteu '46), C. Munteanu (Madeira '67) – M. Constantinescu, Grigorie, Aganovici – Ţâră (Enceanu '60). Antrenor: Adrian Szabo.

Cartonaşe galbene: Mera '7, '27, Tânc '38, Al. Coman '81, V. Balint '89 / C. Munteanu '26, Almeida '37, Machado '58, '62, Aganovici '71, Străuţ '73, Ciocâlteu '90

Cartonaşe roşii: Mera '28 / Machado '62

Arbitri: Cristian Balaj – Ovidiu Artene, Gero Szabo – Dragoş Istrate

Observatori: Augustus Constantin, Mircea Călin.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Investitorul italian Angelo Massone, care a dorit să preia clubul Rapid în vara acestui an, a fost prezent la partida de pe stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu.

 

Cele mai citite

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...

VIDEO. Trei morți și mai mulți răniți după ce un autobuz a căzut în râul Moika din Sankt Petersburg

Trei pasageri ai unui autobuz au murit, iar alți șase sunt internați de urgență la spital, după ce autobuzul în care se aflau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă